Avaliações de Pizza Fresca Hellevoetsluis

Avaliações recentes

5.0
Lisanne Van Velzen
26 janeiro 2023

Kwam perfect optijd en de pizza was heerlijk! Ik wil altijd alleen mijn pizza’s hier bestellen want deze zijn het lekkerst. Alleen jammer dat het vaak vol geboekt is.

Nova
25 janeiro 2023

Vanavond weer mogen genieten van de heerlijkste Pizza's!! Gezellige meiden in de Pizzabus. Tot de volgende keer!

Palstra
25 janeiro 2023
H.Kramer
25 janeiro 2023

Zoals altijd was het weer perfect. Maar als klant vanaf het eerste uur zijn wij het ook niet anders gewend.

L.E. Robinson
24 janeiro 2023

Helaas wel een topping vergeten :-/

Eldert
23 janeiro 2023

Zoals eigenlijk altijd, de lekkerste pizza van het eiland.

Sophie van der Kooij
22 janeiro 2023

Heerlijk warm, op tijd en heel erg lekker. Super de glutenvrij versie

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Van Roosmalen
20 janeiro 2023

Nu laatste 2 keren is de pizza minder van kwaliteit dan dat we gewend zijn, minder ingrediënten, 2 stukjes ansjovis is wel heel weinig, maar ook de rest is weinig. Dacht 1x keer kan het van mindendere kwaliteit zijn, maar nu het weer zo is vind ik de kwaliteit prijs verhouding teleurstellend.

Jolanda
16 janeiro 2023

Altijd lekker

Nienke
15 janeiro 2023

Ik vind het jammer dat de (lekkere) pizza carpaccio ditmaal op sommige plekken ijskoud was (leek haast bevoren). Zou schelen als het eerder uit de koeling wordt gehaald.

Kristel
13 janeiro 2023

Ik had gevraagd om weinig truffelmayo maar de pizza was helemaal vol met truffelmayo dat vond ik wel jammer. Voor de rest was het lekker

Lisa Dorst
12 janeiro 2023

Ik had een pizza diavola met ananas besteld , maar halverwege de pizza kwam ik erachter dat er ei op zat en geen kaas. Omdat ik er halverwege achterkwam, heb ik geen contact opgenomen.

JanS
10 janeiro 2023

Op zich goede pizza's maar wel minder beleg dan normaal...

Adeline Stok
5 janeiro 2023

Weer super lekker! En nog eerder langs gekomen dan gepland! Rijkelijk bedekte pizza’s, super van smaak!

Jill
3 janeiro 2023

Altijd dik tevreden! Beste bodem!!!

dijkhuis
2 janeiro 2023

werkelijk elke keer fantastisch!

Stephanie
30 dezembro 2022

Altijd super lekkere pizza's

Yaniel
28 dezembro 2022
Nico Donker
28 dezembro 2022

Pizza was anders dan ik gewend ben. Vorm was niet echt rond maar had rechte hoeken aan één kant. Tevens had de bodem dikke stukken. De salami was ook anders van smaak dus minder lekker. We blijven uiteraard wel bestellen😁

Fam. Jans
19 dezembro 2022

Lekker gegeten. Bezorgers waren op tijd.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Manon Schuitemaker
8 dezembro 2022
Danny van der Horst
8 dezembro 2022

Heerlijke pizza, mooi op tijd voor de deur.

Melissa
8 dezembro 2022
G
6 dezembro 2022

Voor het eerst een pizza gehad die iets minder smaakte. Ik heb altijd 5 sterren kunnen geven maar helaas was er nu iets mis gegaan met de ingrediënten.

HaVi
6 dezembro 2022

Zoals altijd grote klasse!

Yaniel
5 dezembro 2022
Miss Q
5 dezembro 2022

Gewoon weer perfect

Simone
1 dezembro 2022

Zoals gewoonlijk weer een heerlijk warme pizza

Melissa
30 novembro 2022

De pizza was olieachtig. Als je een pizza punt op pakt, wordt je hand gelijk vies van de olie

Inge borman
25 novembro 2022

Had gevraagd voor op de pizza Margerhita een heel klein beetje saus erop te doen. Maar er zat net zoveel op als de andere pizza. Al vele malen zo besteld en altijd goed. Nu deze x niet. Was jammer. Is voor iemand met een darmziekte. Die heeft daar veel last van. Beter lezen de volgende x. De andere 2 pizza’s waren perfect.

Jessica
22 novembro 2022
Ger van Mastrigt
21 novembro 2022

Dit waren de slechtste Pizza's die we ooit van jullie gekregen hebben. Ten eerste te lang doorgebakken en de pizza met kip was zo zout dat ik de rest niet meer hebt opgegeten en er zelfs last van had. Heel jammer

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Reacção a Pizza Fresca

Goedemorgen, spijtig te horen dat de Pizza niet naar wens was en danken u daarom voor het melden van uw klacht, ook dit waarderen wij! Daar kunnen wij én onze medewerkers van leren. Wij hopen u een volgende keer weer te kunnen verblijden met onze Pizza's. Met vriendelijke groet, PizzaFresca

RJ
20 novembro 2022

Wat leuk, ze komen voor de deur vers je pizza bereiden. Bezorgers waren zelfs iets vroeger. Persoonlijke een sterke voorkeur voor dikkere pizza bodems maar verder was het uitstekend.

Kitty
20 novembro 2022

Heerlijke pizza's en erg vriendelijk personeel. Altijd een feestje om bij jullie te bestellen

Carel Jansen
16 novembro 2022

Op tijd en het eten was heerlijk

Sophie van der Kooij
14 novembro 2022

Was echt supergoed gevuld en lekker warm. Voor mij geen andere pizza dan van Pizza Fresca!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Jolanda
12 novembro 2022

Zoals altijd een heerlijke pizza, en gelukkig had pizza Fresca een plekje, top!

Marta
11 novembro 2022

Beste pizza en vriendelijke mensen...

Barry
11 novembro 2022

Snel, efficiënt, goede prijs en heerlijke pizza’s!

Sietze
10 novembro 2022

Op tijd en heerlijk

Hermien blok
9 novembro 2022

Prima pizza' s, lekker!! Mooi op tijd. Alleen jammer dat de opmerkingen die je kunt invullen in het opmerkingenveld bij bestellen online blijkbaar niet gelezen worden. Zoals ook de extra's . Dus wel ansjovis op de puzza helaas en geen extra gorgonzola.

Sharon Evers
3 novembro 2022

Heerlijk gegeten!! Goede pizza’s met verse ingrediënten en super leuk personeel 😄gaan we veel vaker doen !!

Omar
2 novembro 2022

Vriendelijk en lekkere pizza’s 🍕

Theo Van Der Knaap
2 novembro 2022

heerlijke pizzas

Isabella
28 outubro 2022
P. Wijngaarden
27 outubro 2022

Aardig personeel 👍 Goed gemaakte pizza's, die lekker gesmaakt hebben. Misschien volgende keer laten weten dmv bellen of sms/app dat jullie in de straat staan. Want het is dat we gingen kijken en toevallig zagen we de bus vooraan in de straat staan. Was voor mij de eerste keer dat ik besteld had. Misschien nog wel een keer! Dank! En success verder met jullie bedrijf 🍀

Esther
26 outubro 2022

Het was weer smullen van de Italia met extra spek! En mooi op tijd. Tot de volgende keer ;-)

Mulder
24 outubro 2022

Helaas voor de tweede keer 30 min te laat. Pizza italian en extra betaalt voor meer spek Alleen zat er amper iets op en sommige stukken helemaal niets! Vind de service echt achteruit gegaan super jammer want we bestellen altijd graag bij jullie!

Vanessa
24 outubro 2022

Dames waren er snel, waren vriendelijk en de pizza's zijn super!!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Palstra
22 outubro 2022

Erg weinig tonijn en veel ui op de pizza Tonno. Niet wat we gewend zijn.

Joanna
17 outubro 2022
Peter
11 outubro 2022
Mulder
7 outubro 2022

Normaal heerlijk en goed optijd Nu was de carpaccio op veel plekken bruin en de bus was een half uur te laat.

Robert Hänsch
5 outubro 2022
Elly
1 outubro 2022

Super lekkere pizza!!

Jaap Troost
29 setembro 2022

Was perfect op tijd en uitstekend gebakken

Joop
28 setembro 2022

Lekker op smaak.

Nick van Eijk
28 setembro 2022

Vooral de gebruikte kaas voor de Italia was anders dan voorheen. “Dikke blokken” ipv de fijne flakes

HaVi
22 setembro 2022

Beide pizza's waren verrukkelijk😋😋

G-man
7 setembro 2022

Goeie pizza lekker binnen de tijd geleverd.

Klop
6 setembro 2022
Lia van.Duinen
26 agosto 2022

Zoals iedere keer dat er besteld is alleen maar super voor mij geen andere pizza's meer

J. Hennink
24 agosto 2022

Twee opgewekte meiden die prima pizza's hebben gebakken.

R van kempen
23 agosto 2022

Ze waren weer HEERLIJK

Tim
10 agosto 2022
G-man
8 agosto 2022

Heerlijke pizza die in overleg eerder geleverd kon worden dan gepland.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Rina
2 agosto 2022
Rob Janssen
1 agosto 2022

Heerlijke pizza's en de bezorging was perfect.

B.G
18 julho 2022

De pizza was niet gaar en hebben we zelf moeten afbakken in de oven. Wij bestellen best vaak dit is voor het eerst dat het slecht was. Niet gaar en te veel chilipoeder.

Malgosia
4 julho 2022

Zoals altijd , zeer tevreden. Toppie en bedankt weer

Ria
30 junho 2022

Deze keer viel de pizza wat tegen. Weinig ham en niet goed gebakken. De ene kant van de pizza was bruin, de andere kant nog wit en niet knappend gebakken. Jammer, volgende keer beter.

Valentina
27 junho 2022
Mischa gruben
23 junho 2022
Binky
20 junho 2022

Pizza was heerlijk en perfect op tijd voor de deur gebakken.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Mcvd
9 junho 2022

Het was weer heerlijk

Elly
7 junho 2022

Heb weer een heerlijke verse pizza mogen eten voor de deur klaargemaakt, wil nergens anders meer pizza eten!!

Cecile
7 junho 2022

Zoals altijd zijn de pizza’s heerlijk complimenten daarvoor !!

Van bergen
1 junho 2022
Pauline Klijn van Zunderd
1 junho 2022

Ruim op tijd, vriendelijk en heerlijke pizza

Mario
30 maio 2022

Lekkere pizza's! Jammer dat de bezorgers een half uur te vroeg waren. Aantal gezinsleden waren nog niet thuis en hadden daarom koude pizza. Was heel fijn geweest als PF even had gebeld of het zou passen als ze een half uur vroeger zijn. Ondanks de bus te vroeg was en dus alle tijd hadden toch nog een verkeerde pizza geleverd. Pizzabakster was niet heel vriendelijk, kwam beetje gestresst over.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Joop Houtman
19 maio 2022

Regelmatig bestellen wij producten bij Pizza Fresca. Deze zijn altijd van hoge kwaliteit.

Wendy
18 maio 2022
Mamadou
18 maio 2022
R van Kempen
13 maio 2022

Heerlijke pizza's lekker warm, met liefde en aandacht voor het ambacht gemaakt.

Madelief Schop
2 maio 2022

Snel bereid en lekker gegeten!

Monique
26 abril 2022

Zoals altijd was het weer heerlijk 🥰

Vd Nieuwendijk
25 abril 2022
Nienke
21 abril 2022

Zoals altijd, hebben we genoten!! Jammer dat de tijden/plekken zo snel volgeboekt zijn, anders hadden we zeker (nog) vaker besteld.

M Dijkwel
21 abril 2022

Levering op tijd en heerlijke pizza’s

Mischa gruben
20 abril 2022
salim
20 abril 2022

ingredienten waren flink overgebruikt, heb de helft eraf gehaalt toen pas was het eetbaar, ook was er geen truffelmayo op de pizza gedaan. eerdere pizza's waren wel altijd goed.

Nathalie
19 abril 2022

👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍 10 plus! 😄

Yoeri
14 abril 2022

Altijd lekker!!

Elly
2 abril 2022

Kwaliteit was wat minder deze keer, de pizza was wat te kort gebakken de onderkant was erg bleek en de ui bijna rauw

Esther Bosman
31 março 2022

Ik vond helaas de blokjes spinazie niet lekker op de pizza

Hanneke
22 março 2022

Heerlijke pizza's!

Marja Dijkwel
19 março 2022

Heerlijke pizza’s op tijd geleverd

R Salomonsz
11 março 2022
Roderik
11 março 2022

Super leuk dat er aan de deur gebakken wordt. Eens is wat anders. Voor herhaling vatbaar. Pizza uitstekend. Leuk voor feestje ook...

Katja
11 março 2022

Verrukkelijk

Edith
7 março 2022

Keurig op tijd en heerlijke pizza’s!

theo
2 março 2022

de pizzas smaakten weer heerlijk

Langenberg
1 março 2022

Weinig Gorgonzola op de pizza zijn we niet gewend

Manon Schuitemaker
1 março 2022
R van Kempen
28 fevereiro 2022

top top top

Wilma berendsen
28 fevereiro 2022

Was heerlijk, vriendelijke bezorging.

JD
26 fevereiro 2022

Op tijd en erg lekker

Monique
23 fevereiro 2022

We hadden om 17:15 het idee om te bestellen, en er was nog een plek om 17:45. En om 17:50 waren ze er, goeie service!

Valentina
14 fevereiro 2022

Top!

Valentina
14 fevereiro 2022
Annie
12 fevereiro 2022

Top; weer als gewoonlijk top service voor de deur met twee vriendelijke jonge enthousiaste mensen die samen een heerlijke pizza produceerden. Ga zo door!

Elly
11 fevereiro 2022

Perfect!!

Marijn
2 fevereiro 2022

Super

Evelien
1 fevereiro 2022

Gewoon weer top!

Nathalie
31 janeiro 2022

Heeeeeeerlijk!😄👍👍👍

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Alex
27 janeiro 2022

Keurig op tijd voor de deur, vriendelijke dame aan de deur en simpelweg lekkere pizza. Verser bezorgd aan de deur kan niet! Totaal niks te klagen.

Myrthe
25 janeiro 2022
Michel
20 janeiro 2022

Netjes op tijd en pizza’s smaakte overheerlijk.

Hermien Blok
18 janeiro 2022

Bezorging prima op tijd. Helaas is de 4 kazen pizza met extra gorgonzola weer met zeer weinig gotgonzola. Ik vraag mij af of de extra optie goed overkomt. Volgende keer zalnik even bellen zodat ik zeker weet dat dit goed overkomt. Nu zou je bijna 2x extra willen bestellen ( wat niet kan) zodat echt lekker gorgonzola op de pizze hebt. Voor de rest zeer tevreden. Altijd goede kwaliteit.

Ilco
17 janeiro 2022

Lekkere pizza

Tineke
15 janeiro 2022

Keurig op de afgesproken tijd. De Pizza's zojn geweldig lekker

Stephan
13 janeiro 2022

Super goed zoals altijd.

Jan S
12 janeiro 2022

Normaal is de kwaliteit van de pizza's uitstekend, deze keer waren de beide pizza's te lang of te heet gebakken. Zwarte rand en de bodem hard, buiten dit was de smaak goed. Jammer, volgende keer hopelijk weer de "oude bekende" kwaliteit.

Jolanda Christiaans
11 janeiro 2022

Bezorgers waren 15 minuten te laat, het meisje excuseerde zich hiervoor en op zich maakt dit voor ons niet uit, maar de onderkant van de pizza bodems waren behoorlijk zwart en het rook ook behoorlijk aangebrand op straat dus dat was een beetje jammer, wij hebben de randen niet op kunnen eten van de pizza, ik wilde jullie hier gister avond nog even over bellen, maar mijn man zei laat maar joh, maar nu geef ik toch even onze reactie.

J. Hennink
10 janeiro 2022

De pizza's waren al bereid toen de Pizzabus voor kwam rijden. Dat is niet waar Pizza Fresca voor zegt te staan. Echt lekker warm waren ze niet meer. Hoewel de ingredienten van uitstekende kwaliteit waren, viel het daarom toch tegen. Vandaar die wee sterren. De bediening was uiterst vriendelijk, maar ik houd hen verantwoordelijk voor de wijze waarop de pizza's aangeleverd zijn. Bij een van de 4 pizza's gebeurde er een ongelukje, dus die moest opnieuw gemaakt worden en die was wel goed heet en erg lekker. Ik heb contact opgenomen met Pizza Fresca en die is het gelijk uit gaan zoeken. Een kwartier later belden ze terug met verontschuldigingen. Het inderdaad niet gegaan was zoals de bedoeling was. Zij zouden dit met de betreffende mensen bespreken en boden mij een waardebon van € 15 aan ter compensatie. Die hebben wij als gebaar geaccepteerd.

Mulder
10 janeiro 2022

Altijd heerlijk eten!! Alleen laatste keer een pizza italian, heerlijk alleen moet er bacon op zitten en er zaten echt maar 2 plakjes over 2 punten heen en de rest niets dat was jammer Maar verder altijd super tevreden

Joop Houtman
7 janeiro 2022

Drie verschillende pizza’s. Alle van hoge kwaliteit en weer geweldig lekker.

Dennis Stok
7 janeiro 2022
Nettie
4 janeiro 2022

Kleinzoon te logeren en dus.... Pizzabus! Heerlijke pizza, zo uit de oven op je bord! Wij blijven fan.

Elly de Back
24 dezembro 2021

De pizza was anders als besteld maar wel lekker, er zat iets van spek bij wat niet klopte

Van Delft
21 dezembro 2021

Fantastisch!!

Mary kersten
14 dezembro 2021

Het was weer als van ouds. Super lekker. 👍👍

Cindy
12 dezembro 2021

Altijd weer een heerlijke pizza met een krokante dunne bodem. Worden we telkens weer blij van .

Sonja
10 dezembro 2021

Het was weer een heerlijke smaak sensatie. Echt een heerlijke pizza met de luxe dat die voor de deur vers wordt gemaakt. Dankjewel!!

Tesniere
8 dezembro 2021

Zoals altijd heerlijke pizza's. En snelle service

ian
8 dezembro 2021

de pizza's waren dit keer minder lekker dan anders. de diavolo was wat taai en donker

De Winter
3 dezembro 2021

Perfecte Pizza's. Keurig op tijd. En heerlijk warm.

Costi
3 dezembro 2021

Lekker en vers.

Evelien
3 dezembro 2021

Zo blij, ze hadden eindelijk een keer plek!! Heerlijke niet vette pizza’s met verse ingrediënten. Van genoten.

Elly
2 dezembro 2021

Als altijd was het weer geweldig!!

Ad Erkamp
1 dezembro 2021

Ze waren weer super lekker

Sandra
1 dezembro 2021

Heerlijke verse pizza’s! Altijd weer genieten.

Fg
1 dezembro 2021

Met één woord Perfect!! Bij de kids pizza margarita zat er alleen veel oregano op mag wel iets minder. Maar voor de rest perfect.

Fh
28 novembro 2021

Bijna altijd goede ervaring alleen deze keer waren ze helaas 20 minuten te laat zonder iets te laten weten.

Marie
27 novembro 2021

Dit was de eerste keer, maar er gaan er nog vele komen. Ik werd al gewaarschuwd als je eenmaal hier een pizza gegeten hebt wil je niet anders meer en ze hebben gelijk. Wat een lekkere pizza’s waren dit. Top bodem en goed belegd. Een nieuwe vaste klant erbij!

Manintveld
26 novembro 2021
Nathalie Emondt
25 novembro 2021

Ivm het herdenken van het overlijden van mijn broer zouden we de beste pizza van Hellevoet bestellen en eten bij mijn ouders. De kwaliteit was weer uitmuntend. Klein minpuntje: Één van ons had de pizza Funghi besteld met extra gorgonzola. Hwkaas was dit vergeten. Op de avond zelf hebben we ee geen melding meer van gemaakt omdat we met andere gedachten bezig waren. En we vonden het te onbelangrijk, overal kan wel eens wat mis gaan en Fresca handelt zoiets uiterst keurig af. Groeten van een tevreden vaste klant.😃

Van der Kooij
22 novembro 2021

Top! Goede kwaliteit en superbezorging voor de deur. Kan eigenlijk niet beter, wij zijn fan!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Robert
21 novembro 2021

Prima service op tijd en super pizza’s 🍕

Edwin
17 novembro 2021

Het was weer genieten!!

Dankaart
17 novembro 2021

Keurig op tijd bezorgd Prima gebakken Vriendelijke dames

Jan S
16 novembro 2021

Perfect op tijd een prima pizza zoals besteld.

Conny Haak
11 novembro 2021

Normaal gesproken geen klachten. Helaas vandaag wel. Pizza pollo was zo zout dat ik meer dan de helft heb laten staan. Jammer, volgende keer beter.

van Dusschoten
11 novembro 2021
Marja
10 novembro 2021

Levering op tijd lekker verse pizza

Cindy
9 novembro 2021

Heerlijke pizza’s met dunne bodem. Beste pizza ooit! Bus was op tijd en pizza’s snel klaar.

Ingrid
7 novembro 2021

Het was weer heerlijk en fijn dat ze belde of het eerder kon, top!

Donker
6 novembro 2021

Kids vonden het zalig en daar doen we het voor. En enig personeel altijd leuke mensen

Elly
3 novembro 2021

Weer een overheerlijke pizza bezorgd, ik heb weer genoten!!

De jong
3 novembro 2021

Heerlijk , goede service

Ron
2 novembro 2021
Tineke
28 outubro 2021

Om 19.15 zou de bestelling komen, deze kwam.om 19.40.

Carolien
28 outubro 2021

Heerlijke pizza’s, vers, snel en op tijd. Alleen bij de carpaccio pizza iets te veel saus

Evert
23 outubro 2021

Dunne perfecte bodem en goed gevuld, het waren heerlijke pizza’s.

Malgosia
23 outubro 2021

Gewoon top zoals altijd

Van der Kooij
23 outubro 2021

Supergoed! Al paar keer besteld, de kwaliteit blijft, heel erg lekker. Aardige meiden en precies op tijd. Zeer snel klaar.

Gelder
22 outubro 2021

Geweldige pizza's zoals iedere keer!

B Abel
22 outubro 2021

Wederom topkwaliteit pizza, vriendelijk personeel en op tijd! Wellicht weer wat variatie of maandpizza toevoegen aan assortiment.

Piddy
19 outubro 2021

Zoals altijd, heerlijk!!!!!!!!

Rob
19 outubro 2021

Zoals altijd weer helemaal top!!!

van doorn
18 outubro 2021

Ze waren heerlijk

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

theo
18 outubro 2021
Anoniem
11 outubro 2021
Steve
9 outubro 2021

De pizza was dit keer te lang gebakken en was hard en licht verbrand. Dat was erg teleurstellend want dat is anders nooit zo.

Dankaart
8 outubro 2021

Precies op tijd,. En de pizza smaakte heerlijk

Bekhoven
7 outubro 2021
Claire
7 outubro 2021

De lekkerste en warmste pizza's die je maar kan krijgen en altijd vrolijk personeel!

Aad
6 outubro 2021

Perfecto

Lesley
4 outubro 2021

Als altijd weer heerlijk

Jamy
2 outubro 2021

Heeerlijk zoals altijd!!!

Nathalie
27 setembro 2021

Ik val in herhaling maar de pizza's waren weer super! Tip: Maak bij het betalen met Ideal de mogelijkheid om fooi toe te voegen. Als de pizza aan de deur gebracht word heb ik er vaak geen erg meer in omdat de betaling al klaar is en als ik er wel aan denk heb ik vaak geen los geld in huis. Ik denk dat meer klanten dit overkomt terwijl zij de pizzabakkers wel degelijk een fooi gunnen. Ideetje?

M. B. L.
23 setembro 2021

De lekkerste pizza's van de regio!!

Van der Kooij
21 setembro 2021

Top kwaliteit! Leuke en aardige meiden die op de afgesproken tijd pizza's komen bakken aan huis. We hebben genoten!

Willeke Looijschelder
20 setembro 2021

Het was weer heerlijk eigenlijk te lang geleden. Jullie hebben het ook zo druk! Maar nog steeds Top

Melissa
15 setembro 2021

Op tijd bezorgd 🙂 Pizza 🍕 heeft goed gesmaakt

Gerard
15 setembro 2021

45 minuten te laat zonder adequaat excuus

Astrid Adam
9 setembro 2021

Door een mankement aan de Pizzabus werd de levering met bijna een uur verlaat dit was wel netjes doorgegeven dat jullie iets later kwamen maar het was iets langer. Tot overmaat van ramp was de quatro frommagi ook niet helemaal compleet er ontbrak een kaas. Jammer maar helaas

Monique
1 setembro 2021

We vonden het jammer dat Fresca 20 minuten later dan gepland was, maar de pizza was erg lekker, al miste ik wat smaak-kruiden.

Elly van den Berg
31 agosto 2021

Een heerlijke vers gebakken pizza, op tijd bezorgd en super lekker

Melissa
25 agosto 2021

De bezorging was op tijd. De pizza was aan de onderkant verbrand.

Ilona van den Berg
20 agosto 2021

Gewoon een super lekkere pizza.

astrid
19 agosto 2021

zoals altijd heerlijke pizza's.

Ria
18 agosto 2021

Was weer heerlijk!

Marijke
8 agosto 2021

Heerlijke pizza’s, goed belegd ! Voor herhaling vatbaar.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Jill
4 agosto 2021

Altijd tevreden met de service, vriendelijkheid, flexibiliteit en vooral de kwaliteit van de pizza’s, beste in Hellevoetsluis!!

Ingrid
29 julho 2021

Kwaliteit en bezorging waren uitmuntend, weer voor herhaling vatbaar zoals altijd

Guido
28 julho 2021

Pizza was weer top, en op tijd geleverd.

Jeanette Van Dalen
28 julho 2021

Super lekkere pizza zoals altijd ! Personeel heel erg vriendelijk 🤗 dus alles compleet Oja de rauwe ham vonden we wel iets to much maar dat is smaak blijft lastig denk ik wat dunner gesneden zouden we lekkerder gevonden hebben ! Grtjes jeanette

Willeke
26 julho 2021

Fijn dat jullie weer op weg kunnen, de pizza’s waren zoals altijd heerlijk!

Guido
21 julho 2021

De pizza was weer TOP 👍. Mijn bezorging kon tot mijn genoegen aanzienlijk vervroegd worden omdat mijn buren ook hadden besteld. Goede planning bij Fresca, proficiat. Tot een volgende keer.

Elly
14 julho 2021

Gewoon weer een super lekkere pizza en perfecte bezorging

Melissa Kruik
23 junho 2021

Bezorging was te laat , had besteld voor 19:00 uur en niet 19:15 uur.

Ria
18 junho 2021

Heerlijke pizza! Aanrader!

Roy van Horssen
16 junho 2021

2 keer pizza’s carpaccio besteld van te voren Helaas stonden ze bij de verkeerde straat en zijn daarna alsnog de pizza komen bezorgen. Nou is de pizza carpaccio normaal al niet super heet maar nu was hij helaas niet meer warm. En warm zijn ze toch echt het lekkerst. Ps normaal gesproken is het allemaal top!

Nathalie Emondt
14 junho 2021

Weer superjammie en goede service. Dikke 10+

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Adam
4 junho 2021

Heerlijke pizza en snelle levering

Kroon
3 junho 2021

Erg lekker, op tijd en vriendelijk bezorgd

Kruithof
30 maio 2021

Heerlijke verse pizza's met dunne bodem. Alles voor de deur gebakken. Wij hadden 6 verschillende pizza's en allemaal waren ze heerlijk. Ook aan speciale wensen wordt voldaan. TOP.

Boaz Tates
29 maio 2021

Ge-wel-dig!!!

Conny Haak
26 maio 2021
Theet
26 maio 2021

ik waan me altijd een beetje in Italië

Nathalie
22 maio 2021

Het waren weer heerlijke pizza's !! Alleen jammer dat ze bij de pizza Italia de spek vergeten waren. Klein min puntje

Marcel
12 maio 2021

Op tijd en heet, wat wil je nog meer 😀

Bert Oostdam
10 maio 2021

Precies op tijd voor de deur en natuurlijk weer superlekker.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Elly de Back
7 maio 2021

Lekkere pizza hoewel een beetje flauw deze keer met name de pittige salami!! Verder zoals al die jaren geweldige levering en tot volgende keer!!

Peppelaar
7 maio 2021

Goede pizza's bekend ermee en daar regelmatig bestellen. Levering op tijd zoals afgesproken. Bestellen van pizza's is niet altijd gepland gewenste tijden daarom niet altijd zoals gewenst wellicht een busje bij?

Manon Schuitemaker
4 maio 2021
Mulder
3 maio 2021

Heerlijke pizza, goede prijs. Jammer dat er soms zo weinig plek is om te reserveren. En pinnen in de bus zou makkelijk zijn Ipv contant betalen.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Bianca
1 maio 2021

De lekkerste pizza's!!! En zo fijn , vers gemaakt voor de deur!

Dankaart
1 maio 2021
Remy Salomonsz
27 abril 2021

Goed op y you ijs en zoals altijd van goede kwaliteit.

Donker
26 abril 2021

Leuke meiden ik zeg niks aan veranderen heerlijke pizza

An
21 abril 2021
Nathalie
21 abril 2021

Lekkerste pizzabodem die we ooit hebben gegeten. Rijkelijk belegd en van fantastische kwaliteit; een absolute aanrader!

Chris
19 abril 2021

Beste pizza van hellevoetsluis en om streeken

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Amanda
18 abril 2021

Goede pizza's. Netjes op tijd. Goede service.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Wendy
16 abril 2021

Zoals altijd top!

Kok
15 abril 2021

Waarom geen gorgonzola meer ? Het is volgens mij danish bleu is niet lekker. Vind het erg jammer

Reacção a Pizza Fresca

Geachte meneer en mevrouw Kok, In de 9 jaar dat wij nu in de Pizzabus Pizza's bakken, hebben wij nog nooit Danish Blue kaas gebruikt en zullen wij dit ook nooit gaan doen. Bij ons blijft Gorgonzola de enige Italiaanse schimmelkaas die wij gebruiken.

Cindy
15 abril 2021

Pizza waren weer heerlijk knapperig . Echt een aanbeveling!

Amanda
14 abril 2021

Super lekker. Goed belegd. Vriendelijk personeel.

werner
14 abril 2021
Bas van der Laan
8 abril 2021

helemaal top, goed klaargemaakt, mooi op tijd. wederom uitstekend!

Bert Ruijters
8 abril 2021
Inge borman
8 abril 2021

Het was weer perfect. Bus op afgesproken tijd en de pizza s waren heerlijk.

Van Dorst
4 abril 2021

De pizza’s waren weer heerlijk 😀

Nathalie
3 abril 2021

Altijd de lekkerste pizza en de beste service!

Val
2 abril 2021

De enige pizza in de buurt die echt Italiaans is, deze bodem is gewoon wauw en precies genoeg toppings elke keer weer!

Anita
30 março 2021

Heerlijke pizza!!! Bedankt!

Stefanie Schreuders
29 março 2021
Adam
28 março 2021

Lekker en snel

Jolanda van strien
27 março 2021

Heerlijke pizza,s en een hele vriendelijke bezorger. Voor herhaling vatbaar.

Judith
25 março 2021

Wat een verassing! Online pizza besteld, precies op het afgesproken tijdstip voor je deur en nog geen 10 minuten later zit je aan een heerlijke en verse pizza !! Ook super vriendelijke service.

van semF
25 março 2021
Danny
23 março 2021

Heerlijk gegeten samen, bordjes leeg

Jamy
22 março 2021

Zeer tevreden zoals altijd!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Sonja
18 março 2021

Bezorging was erg laat. Geen berichtgeving dus na 25 min heb ik maar gebeld. Bezorging was uiteindelijk 45 min later. Jammer dat je geen coupon oid krijgt voor een eventuele volgende bestelling. De pizza's waren erg lekker.

B. van Fessem
18 março 2021

Nu wel goed geluisterd naar de bestelling

Jolanda
17 março 2021

Zoals we gewend zijn, de lekkerste pizza in omstreken

Velgersdijk
15 março 2021

Prima op tijd ,goede kwaliteit en lekker

Joanna
14 março 2021

Zoals altijd! De meest lekkere Pizza van Hellevoetsluis en omstreken. 1 verbeterpuntje de bussen zitten altijd vol voor normale eettijden! Ik zeg meer bussen, want iedereen wilt Pizza Fresca!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

M.
13 março 2021
Elisabeth
12 março 2021

Pizza was lekker en de extra ingrediënten die we erop besteld hadden, zaten erop. Fijn om te zien dat ze iets met je feedback doen.

Linda
12 março 2021

Echt super lekkere pizza.s kan geen enkele andere pizzazaak aan tippen

Anouska
12 março 2021

Heerlijke pizza’s. We deze ze vaak zelf maken, maar hier kunnen wij niet tegen op boksen. Al een aantal keer gedaan en elke keer weer heerlijk! Zelfs onze dochter heeft voor het eerst 2punten meegegeten. Reserveren gaat super makkelijk en de mensen op de bus, vriendelijk en werken hygiënisch.

Kleijn van dijk
11 março 2021

Super optijd en masterlijk lekker , echt een aanrader !!

Silvia Burgmans
10 março 2021
Shania
10 março 2021

Heerlijke verse pizza's echt van genoten

Bianca
10 março 2021

Wij hebben online pizza's besteld deze waren uiteraard super lekker ! Ook een pizza met extra topping maar helaas bleek deze er niet op te zijn ( salami ) Ook was pizza 25 karig bedekt met de huidige toppings. De smaak is zoals altijd perfect xxx

Frank
7 março 2021

Gewoon top!

Gabrielle Schouten
5 março 2021

Super heerlijke pizza's!!! Heerlijke krokante bodem!

Bert de Haan
28 fevereiro 2021

Wederom een heerlijke traktatie

Daamen
26 fevereiro 2021

Heerlijke pizza, precies op de afgesproken tijd bezorgd.