Bewertungen von Pizza Fresca Hellevoetsluis

Neue Beurteilungen

5.0
Reef
8 Dezember 2023
R Kloet
8 Dezember 2023
Nel Kokelaar
8 Dezember 2023

pizza was heerlijk maar was wel 20 minuten te laat ,maar ja zal wel druk geweest zijn

Yoseph
7 Dezember 2023

5*

Jelle herrewijnen
4 Dezember 2023

Ik moet echt vaker een pizza bij jullie bestellen. Telkens punctueel, lekker en gewoon een goed formaat pizza. Warmer dan zo voor je deur gemaakt is niet mogelijk.

Elisabeth
25 November 2023

Heerlijk

Jorge Palminha
24 November 2023
H.Pietersz
23 November 2023

De pizza's waren heerlijk en de aflevering gedaan door een nette, vriendelijke en beleefde jongeman.

Cecile
20 November 2023

Altijd netjes op tijd , heerlijke pizza’s wil geen andere meer 🍕🍕en keus genoeg

Zoë
18 November 2023
Jorge Palminha
16 November 2023
Rowan Guerrero
14 November 2023

Wij wonen al 6 jaar in Hellevoetsluis en al vaak het busje zien rijden. Nu dan toch voor de eerste keer Pizza Fresca geprobeerd en we waren blij verrast. Echt een heerlijke pizza!! Een restaurant ervaring thuis aan tafel. De bezorging / presentatie was ook echt heel leuk en zo is de pizza natuurlijk heerlijk vers. Zeker niet de laatste keer dat wij bestellen bij Pizza Fresca!!

Joan
13 November 2023

Bestelling is ruim 45 minuten te laat geleverd.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

H
11 November 2023

Heerlijke pizza! Als je de pizza's van pizza fresca hebt geproefd wil je geen andere pizza's meer.

Joop Houtman
10 November 2023

De kwaliteit blijft onveranderd goed

Marianne
10 November 2023

De pizza's zijn heerlijk, alleen jammer dat ze gauw afgekoeld zijn. Misschien iets van een thermobox om ze in af te geven bij de klant. De box uiteraard weer meer retour nemen.

Joyce Vellekoop
10 November 2023

Al jaren bestellen we tot volle tevredenheid jullie heerlijke pizza's. Gisteren was ons adres schijnbaar moeilijk te vinden waardoor de pizza's een kwartier later waren. Dat is opzich geen probleem, alleen waren ze toen wel koud.

Denise
10 November 2023

Normaal altijd heerlijke pizza’s. Nu leek het alsof ze waren uitgeschoten met de kruidenbus. Was helaas niet zo top dit keer.

Hilda 133
8 November 2023

Was perfect gebakken, juiste hoeveelheden ingrediënten en zo heet dat kaas aan je kin plakt. FANTASTISCH.

Jill
5 November 2023

Leuke meiden, pizza smaken wederom erg goed en uiteraard waren ze netjes optijd! Toppers ga zo doorđŸ’ȘđŸŒ

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Ed van der Blom
4 November 2023
joyce verkaik
4 November 2023
Abel
3 November 2023
Ahmet
3 November 2023

Heerlijk verse pizza en mooi op tijd voor de deur!

Marieke
3 November 2023

Super vriendelijke bezorgers en dwars door de storm bezorgen đŸ™ŒđŸ»

Geff Keizer
2 November 2023

De pizza's waren koud. Normaal altijd heerlijk warm/ heet. Misschien kwam het door de wind. Maar viel deze keer tegen. Helft weggegooid want een cappartcio kan je niet opwarmen in verband met de sauzen erop.

Mine
2 November 2023
Fg
1 November 2023

De bezorging was erg op tijd, maar de pizza was niet heel warm helaas. Alsof het eerder was voorbereid en het opgewarmd werd. Hopelijk heb ik het verkeerd maar het leek niet vers vers uit de oven.

Piotraz
26 Oktober 2023

Alles op tijd en voraal lekkere pizzza

Buitenhek
25 Oktober 2023

Ansjovis was niet echt te bekennen, maar al met al smaakte het erg lekker.

Antwort von Pizza Fresca

Goedemiddag, Bedankt voor uw positieve reactie over de smaak van de Pizza's! Wat betreft de ansjovis... Dat klopt! Op uw bestelde Pizza's (Capricciosa en Italia) zit normaliter geen ansjovis. In uw bestelling heeft u dit er ook niet extra bij besteld, vandaar! Hopende u hiermee voldoende geĂŻnformeerd te hebben. Met vriendelijke groet, Elise PizzaFresca

Marcel
25 Oktober 2023

Erg lekkere pizza’s gegeten. Carpaccio heel goed de twee met tonijn waren ook erg lekker!

Saskia de Best
21 Oktober 2023
Sophie van der Kooij
20 Oktober 2023

Zo als altijd goed, heerlijke pizza's...maar deze keer wel iets aan de koude kant

Sabine van der Meulen
19 Oktober 2023

Het is echt heel erg lekker. Pizza uitbreiding met pizza bianco ipv alleen met tomaten saus.

Antwort von Pizza Fresca

Goedemiddag, Wist u dat u bij ons altijd de Pizza's kunt aanpassen? Dus ook een Pizza zonder tomatensaus! ;-)

Patricia
19 Oktober 2023

Gewoon top! Gewoon bestellen! Kort maar krachtig, is Gewoon zo, weinig woorden nodig!

Remy Salomonsz
19 Oktober 2023

Vandaag was de pizza carpaccio uitstekend, bodem goed, krokant en de topping was meer dan uitstekend. Ga zo door 👌👌👍👍

Ed blom
18 Oktober 2023

Heerlijke pizza...... gewoon top

fam de ridder
17 Oktober 2023

mooi optijd en de pizzas waren weer super en de medewerkers stonden mijn schoon moeder gezellig te woord

R. Jans
16 Oktober 2023

Ze belde netjes dat ze iets later waren en dit was geen probleem. Ik had wensen doorgeven en deze waren goed nagekomen. De pizza's zijn echt uitstekend. Wij schamen ons om toe te geven dat we bijna elke week bestellen. Pizza dag Met fresca!!!!

joyce verkaik
16 Oktober 2023
Yvonne
14 Oktober 2023

Heerlijke pizza carpaccio, enkel jammer dat er geen pijnboompitjes op zaten maar walnoten.

H
13 Oktober 2023

Fantastisch! De lekkerste pizza ooit gegeten.

Roxanne Mulder
12 Oktober 2023

De carpaccio had een vreemde smaak, En de italian zat ontzettend veel kaas op. heel erg machtig en smaakte daarom niet zoals normaal . Jammer

Caitlyn Barrow
9 Oktober 2023

Altijd vriendelijk en heerlijke pizza’s!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

M. Keemink
28 September 2023

Op afgesproken tijd een rijk belegde en heerlijke pizza bezorgd

Lorraine
28 September 2023
Sanne
26 September 2023

Voor mij zijn deze pizza's de lekkerste in de omgeving, daarnaast is de bezorging altijd stabiel en goed.

Guido
26 September 2023

Heerlijke pizza accuraat op tijd geleverd. Tot de volgende pizza!!!

Brenda
25 September 2023

Fijne service, heerlijke pizza's!

de ridder
13 September 2023
Michel Rouw
12 September 2023
Verhoeven
11 September 2023

De pizza's was langwerpig/ovaal ipv rond zodat hij dat in t midden zo dun is dan de ananas er doorheen viel als je een punt oppakte hing over de rand van t boord heen zeg maar. Denk te veel uiteen getrokken met maken.

Marion
6 September 2023

Top pizza!!!!

Lotte van Dongen
5 September 2023

Altijd erg lekker

Michel
4 September 2023

Het was weer heerlijk!

Kimberley
29 August 2023

Was erg lekker!

Donny De Goede
24 August 2023

Top pizza top service

Monique Mastenbroek
23 August 2023

Super zoals altijd!

Suus
23 August 2023

Altijd goed!! Toppers!

Hans
23 August 2023

Nog nooit een slechte pizza gekregen, vriendelijke mensen en op tijd. Beste pizza van hellevoet en omstreken.

Gerard
21 August 2023

Perfecte pizza sneller geleverd met een belletje prettig geregeld.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

jenny
15 August 2023

heerlijke pizza's, lekkere krokante dunne bodem

Coby Slavenburg
14 August 2023

Heerlijke pizza's. En goed optijd.

Marja Dijkwel
12 August 2023
Anna
10 August 2023

Perfect pizza net als altijd .!!

Puck Klok
4 August 2023

Er werd op meerdere punten heel lief met ons meegedacht. Wij hadden aangegeven dat de bezorging eventueel ook ietsjes later mocht aangezien wij een baby hebben die rond de bezorgtijd meestal net slaapt. Wordt enorm gewaardeerd!

Ra1m0nD
4 August 2023

Er is geen lekkere pizza in heel Zuid Holland te vinden dan hier.

Hans
24 Juli 2023

Altijd een feestje, pizza's altijd top en natuurlijk fresh

Brouwer
24 Juli 2023

Super lekker!

Dennis
24 Juli 2023
Elly
22 Juli 2023

Opnieuw een heerlijke pizza hoewel de Gorgonzola kaas wel wat pittiger mag, hij was moeilijk te herkennen en de specifieke smaak hiervan zou er beter moeten uitkomen

Celeste
22 Juli 2023
Minke Robben
19 Juli 2023

Fantastische pizza! Perfect gebakken!!

Marja
18 Juli 2023
Jolanda
18 Juli 2023
Esmeralda
18 Juli 2023

Gewoon weer erg lekker, knapperige bodem, lekkere topping , feestje

Cindy
17 Juli 2023

Was voor ons de eerste keer maar zeker voor herhaling vatbaar Erg lekker en voordeliger dan bij de pizzeria

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Britt
14 Juli 2023
M .Dijkwel
14 Juli 2023

We hebben genoten van heerlijke pizza’s

Martin
13 Juli 2023

Werd niet aan de deur aangebeld, kon met moeite een “Hallo” vanaf, kwamen vrij gehaast over. Pizzaranden van de twee normale pizza’s erg zwart en brokkelden uit elkaar bij het vastpakken. Zonde, normaal gesproken super enthousiast maar vanavond voor het eerst een mindere ervaring.

Karoline Kelder
11 Juli 2023

De pizza zoals gewoonlijk erg lekker , bezorging was mooi op tijd. De opmerkingen waren helaas niet goed gelezen, Jammer dat er paprika op mijn pizza zat, is een werk om die eraf te pulken en ik miste de rucola die ik wel betaald had. De andere pizza's waren wel helemaal zoals besteld. Geen contact opgenomen omdat ik wel graag met z'n allen eet en niet alleen zit te eten als iedereen de pizza al op heeft.

Nando Kamp
10 Juli 2023

Vriendelijke bezorgster!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Fam. Koppenol
8 Juli 2023

Ik had olijven op mijn pizza besteld, maar ik heb ze niet gekregen op de pizza. Toen ik erachter aan ging met mijn pizza, waren jullie helaas al weg. Kan gebeuren.

PJ
8 Juli 2023

Echt echt lekker, de andere bedrijven dat bezorgen pizzas zijn niets vergeleken met deze.

Kitty
5 Juli 2023

Altijd genieten met deze heerlijke pizza's, vooral de carpaccio. Nergens anders vind je pizza's met zo'n heerlijke bodem. Bezorging is top en altijd even vriendelijk.

IHSis
30 Juni 2023

heel lang niet meer besteld - maar het is niet meer wat ik van verwacht had of herinnerde

Elly
17 Juni 2023

Helaas had de pizza te lang in de oven gelegen en was de bodem erg donker en zowel de salami als de uien te knapperig, het gebeurd weinig maar deze keer geen superpizza helaas

k.kelderwarnaar2015@gmail.com
15 Juni 2023

Heerlijke pizza, ik ben vanaf dag 1 een fan.

Sven
14 Juni 2023

Zoals altijd was de bezorging op tijd en was de pizza uitstekend! Verreweg de beste pizza's van Hellevoetsluis.

R. Jans
13 Juni 2023

Ik bestel echt met enige regelmaat Fresca. Ik vindt de pizza's heeeerlijk! Vandaag ben ik voor de eerste keer teleurgesteld. De pizza was iets later, dit was opzicht niet zo heel erg, dan kan gebeuren. Maar mijn pizza bodem was wel erg aangebrand dit keer. De randen waren gewoon echt keihard en kon ik helaas niet eten. De kern was wel gewoon goed en ontzettend lekker. Deze feedback is ook gewoon echt goed bedoeld. Hoop dat er de volgende goed opgelet wordt hoe lang de pizza de oven ingaan. Ik zeg het alleen zodat jullie het beste geven want ik ben verder altijd super tevreden. Thanks!

Lawrence Robinson
9 Juni 2023

Helaas wederom een topping vergeten!

Romy
2 Juni 2023

Heerlijke verse pizza’s bereid aan de deur. Enorme liefhebbers van jullie lekkere bodems!

Elly
2 Juni 2023

Behoeft geen toelichting weer heerlijk als altijd, dankjulliewel!!

Jan M
2 Juni 2023

Zoals gebruikelijk weer heerlijk ;)

Elly
25 Mai 2023

Als altijd weer een voortreffelijke pizza en natuurlijk keurig voor de deur bezorgd!!

Nathalie Emondt
19 Mai 2023

Heerlijk!

Patrick
17 Mai 2023

Keurig op tijd bezorgd. Pizza’s waren lekker.

Peter
12 Mai 2023

We bestellen al jaren bij Fresca en na een keurig belletje dat de bestelling wat later zou worden bezorgd ontvingen we onze 2 heerlijke pizza. Het was het wachten waard!

Hilda Oomen
11 Mai 2023

Hij was weer PRECIES goed.

RvM
9 Mai 2023

Zijn altijd heerlijke pizza's, gister leken de randen wel wat minder gebakken dan normaal. De ene pizza was ook wel wat aan de kleine kant en de ander weer mooi van formaat. Dit laat ook zien dat echt alles zelfgemaakt is. Wel waren ze wat later dan afgesproken, maar we zaten met smart te wachten!

Hilda
6 Mai 2023

Pizza was echt overdreven lekker!!!!!!

C.M. den Otter
5 Mai 2023

De pizza’s waren (weer) heel lekker. Ook de bezorging was top, netjes op tijd. Verser en dichter bij huis dan dit wordt het niet. De pizza’s hebben een lekkere krokante bodem, waar we ik het zonnetje van hebben genoten!

Nathalie Emondt
2 Mai 2023

De pizza's waren weer om te smullen! Wat ons betreft de allerbeste in de regio!👍😋

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Michel
1 Mai 2023
Beata
26 April 2023
Cheryl vd Toorn
12 April 2023

Carpaccio was heerlijk, de andere 2 pizza’s waren wat flauw van smaak.

Leo diender
11 April 2023

Keurig geleverd, warm en netjes.

Yaniel
9 April 2023

👍👍👍👍😋😋😋😋

Verplanke
4 April 2023

Ik vind het erg fijn dat er voor de deur gebakken word. Verser wordt het niet. Zalig!!

Jan Maasdam
4 April 2023

Heerlijke Pizza's , zo niet de beste in Town

L. Van der Elburg
3 April 2023

Ik had per ongeluk de verkeerde pizza besteld en men heeft kosteloos een andere pizza voor ons gemaakt. Dat vond ik super. Groot compliment voor de deze service!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Jolanda
3 April 2023
Hilda
31 MĂ€rz 2023

Optijd, warm en vers. Heeeeerlijk.

Dennis Stok
31 MĂ€rz 2023
Lisanne
21 MĂ€rz 2023

Keurig optijd en een heerlijke pizza

Nathalie Emondt
20 MĂ€rz 2023

Weer een fantastisch goeie pizza, ik verwacht al niet meer anders!😉

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Jacqueline
18 MĂ€rz 2023

Zoals gewoonlijk was de pizza weer heerlijk, de service weer op tijd en vriendelijke dames.

E.J. Vreeling
15 MĂ€rz 2023

Zoals altijd, top!

Wanda
14 MĂ€rz 2023

Net zo heerlijk als altijd.

Sophie Van der Kooij
14 MĂ€rz 2023

Net als alle andere keren, dik tevreden over de kwaliteit!

Van Dusschoten
11 MĂ€rz 2023

Vriendelijk personeel, pizza van zeer goede kwaliteit

GĂ©rald Reef
11 MĂ€rz 2023
Jill
11 MĂ€rz 2023

Altijd goed!

Angela
9 MĂ€rz 2023

Pizza's waren heerlijk!

Monique Mastenbroek
4 MĂ€rz 2023

De lekkerste pizza's van de hele regio.

Ronard
3 MĂ€rz 2023

Heel lekkere pizza zeer nette en vriendelijke kok / bezorger

Astrid Adam
3 MĂ€rz 2023

Perfect geregeld weer

Leo
1 MĂ€rz 2023

Het mobiele team was veeel vroeger aan de deur dan afgesproken. In verband met een allergie had ik voor twee van de vier pizza’s extra opties aangegeven tijdens het bestellen. Deze bleken niet ontvangen te zijn door het mobiele team waardoor er twee pizza’s opnieuw gemaakt moesten worden en we niet gelijktijdig konden eten. Was het team op de afgesproken tijd gekomen dan had ik beter alert kunnen zijn om te controleren of de speciale bestelling was doorgekomen

Antwort von Pizza Fresca

Goedendag, Wij hebben uw klacht gelezen en tevens onze Pizzabakker gesproken. Zoals u terug kunt zien in uw bestelling staat op geen enkele wijze aangegeven dat u aanpassingen/allergieĂ«n heeft. Wij en de Pizzabakker konden dit dus niet weten. Uit coulance heeft de Pizzabakker 2 nieuwe Pizza’s gebakken en hierdoor ook 2 Pizza’s weggegooid. Deze hebben wij niet in rekening gebracht. Graag uw aandacht bij een volgende bestelling hierover. Wat betreft de vroege aankomsttijd. Volgens ons navigatie systeem (GPS), was de bus 5 minuten te vroeg op uw adres. Hopende u hiermee voldoende geĂŻnformeerd te hebben. Met vriendelijke groet, PizzaFresca

Kok
28 Februar 2023

Jammer dat ze niet binnen wil komen om de pizzas even op tafel te zetten wat anderen allemaal wel doen. De buitendeur staat open en als we dan de kamerdeur open moeten laten omdat ze niet even de pizzas wil binnen zetten gaat de verwarming ook weer omlaag. In de coronatijd begrepen we dit maar nu vind ik dit jammer . Wij bestellen al zo lang pizzas en jammer als je ons en onze pizza koud wil laten worden 😱

Martijn
27 Februar 2023

Top pizza's! Enige wat ik mis zijn verse pepertjes op de Antonio.

Vd Nieuwendijk
23 Februar 2023
Marijke
21 Februar 2023

Fantastisch lekkere pizza’s. Heerlijk vers, goed heet en rijk belegd. Top!!!

Richard de B
20 Februar 2023

Niet verwacht maar wel van horen zeggen en het is waar, deze zijn echt lekker!

Peter
19 Februar 2023

Pizza echt dun en droog weinig smaak ik was verwacht iets beter helaas

Monique Mastenbroek
17 Februar 2023

Zoals altijd was het weer een heerlijke pizza, gemaakt met een glimlach.

J Ardon
16 Februar 2023

prima geregeld

Martijn
9 Februar 2023
Simone
6 Februar 2023

Het is door de goede zorgen van de dames in de bus weer een heerlijke pizza geworden

NuNa
6 Februar 2023

Heerlijk 💜💜

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Ceremco
2 Februar 2023

1 woord top!!

Marian
31 Januar 2023

Bezorging netjes binnen een kwartier rond de afgesproken tijd. Pizza's waren lekker, maar niet zo goed als eerdere pizza's. Iets te lang gebakken en de 4-formaggi had weinig gorgonzola waardoor er minder smaak aan zat dan gebruikelijk.

Verhoeven
31 Januar 2023

De pizza's waren smaller/ langwerpig en niet rond waardoor je rare stukken kreeg die ze hadden gesneden en weer iets vergeten op de pizza nu zag ik t op tijd de vorige keer waren ze al weg.

Bas van der Laan
31 Januar 2023

Ik heb vaker een pizza tonno besteld, daarom bestel ik deze ook met extra tonijn maar deze keer ontbrak de extra tonijn? mocht het zijn dat het wel zo hoort zijn ze wel heel erg zuinig geweest.

Lisanne Van Velzen
26 Januar 2023

Kwam perfect optijd en de pizza was heerlijk! Ik wil altijd alleen mijn pizza’s hier bestellen want deze zijn het lekkerst. Alleen jammer dat het vaak vol geboekt is.

Nova
25 Januar 2023

Vanavond weer mogen genieten van de heerlijkste Pizza's!! Gezellige meiden in de Pizzabus. Tot de volgende keer!

Palstra
25 Januar 2023
H.Kramer
25 Januar 2023

Zoals altijd was het weer perfect. Maar als klant vanaf het eerste uur zijn wij het ook niet anders gewend.

L.E. Robinson
24 Januar 2023

Helaas wel een topping vergeten :-/

Eldert
23 Januar 2023

Zoals eigenlijk altijd, de lekkerste pizza van het eiland.

Sophie van der Kooij
22 Januar 2023

Heerlijk warm, op tijd en heel erg lekker. Super de glutenvrij versie

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Van Roosmalen
20 Januar 2023

Nu laatste 2 keren is de pizza minder van kwaliteit dan dat we gewend zijn, minder ingrediënten, 2 stukjes ansjovis is wel heel weinig, maar ook de rest is weinig. Dacht 1x keer kan het van mindendere kwaliteit zijn, maar nu het weer zo is vind ik de kwaliteit prijs verhouding teleurstellend.

Jolanda
16 Januar 2023

Altijd lekker

Nienke
15 Januar 2023

Ik vind het jammer dat de (lekkere) pizza carpaccio ditmaal op sommige plekken ijskoud was (leek haast bevoren). Zou schelen als het eerder uit de koeling wordt gehaald.

Kristel
13 Januar 2023

Ik had gevraagd om weinig truffelmayo maar de pizza was helemaal vol met truffelmayo dat vond ik wel jammer. Voor de rest was het lekker

Lisa Dorst
12 Januar 2023

Ik had een pizza diavola met ananas besteld , maar halverwege de pizza kwam ik erachter dat er ei op zat en geen kaas. Omdat ik er halverwege achterkwam, heb ik geen contact opgenomen.

JanS
10 Januar 2023

Op zich goede pizza's maar wel minder beleg dan normaal...

Adeline Stok
5 Januar 2023

Weer super lekker! En nog eerder langs gekomen dan gepland! Rijkelijk bedekte pizza’s, super van smaak!

Jill
3 Januar 2023

Altijd dik tevreden! Beste bodem!!!

dijkhuis
2 Januar 2023

werkelijk elke keer fantastisch!

Stephanie
30 Dezember 2022

Altijd super lekkere pizza's

Yaniel
28 Dezember 2022
Nico Donker
28 Dezember 2022

Pizza was anders dan ik gewend ben. Vorm was niet echt rond maar had rechte hoeken aan Ă©Ă©n kant. Tevens had de bodem dikke stukken. De salami was ook anders van smaak dus minder lekker. We blijven uiteraard wel bestellen😁

Fam. Jans
19 Dezember 2022

Lekker gegeten. Bezorgers waren op tijd.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Manon Schuitemaker
8 Dezember 2022
Danny van der Horst
8 Dezember 2022

Heerlijke pizza, mooi op tijd voor de deur.

Melissa
8 Dezember 2022
G
6 Dezember 2022

Voor het eerst een pizza gehad die iets minder smaakte. Ik heb altijd 5 sterren kunnen geven maar helaas was er nu iets mis gegaan met de ingrediënten.

HaVi
6 Dezember 2022

Zoals altijd grote klasse!

Yaniel
5 Dezember 2022
Miss Q
5 Dezember 2022

Gewoon weer perfect

Simone
1 Dezember 2022

Zoals gewoonlijk weer een heerlijk warme pizza

Melissa
30 November 2022

De pizza was olieachtig. Als je een pizza punt op pakt, wordt je hand gelijk vies van de olie

Inge borman
25 November 2022

Had gevraagd voor op de pizza Margerhita een heel klein beetje saus erop te doen. Maar er zat net zoveel op als de andere pizza. Al vele malen zo besteld en altijd goed. Nu deze x niet. Was jammer. Is voor iemand met een darmziekte. Die heeft daar veel last van. Beter lezen de volgende x. De andere 2 pizza’s waren perfect.

Jessica
22 November 2022
Ger van Mastrigt
21 November 2022

Dit waren de slechtste Pizza's die we ooit van jullie gekregen hebben. Ten eerste te lang doorgebakken en de pizza met kip was zo zout dat ik de rest niet meer hebt opgegeten en er zelfs last van had. Heel jammer

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Antwort von Pizza Fresca

Goedemorgen, spijtig te horen dat de Pizza niet naar wens was en danken u daarom voor het melden van uw klacht, ook dit waarderen wij! Daar kunnen wij Ă©n onze medewerkers van leren. Wij hopen u een volgende keer weer te kunnen verblijden met onze Pizza's. Met vriendelijke groet, PizzaFresca

RJ
20 November 2022

Wat leuk, ze komen voor de deur vers je pizza bereiden. Bezorgers waren zelfs iets vroeger. Persoonlijke een sterke voorkeur voor dikkere pizza bodems maar verder was het uitstekend.

Kitty
20 November 2022

Heerlijke pizza's en erg vriendelijk personeel. Altijd een feestje om bij jullie te bestellen

Carel Jansen
16 November 2022

Op tijd en het eten was heerlijk

Sophie van der Kooij
14 November 2022

Was echt supergoed gevuld en lekker warm. Voor mij geen andere pizza dan van Pizza Fresca!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Jolanda
12 November 2022

Zoals altijd een heerlijke pizza, en gelukkig had pizza Fresca een plekje, top!

Marta
11 November 2022

Beste pizza en vriendelijke mensen...

Barry
11 November 2022

Snel, efficiĂ«nt, goede prijs en heerlijke pizza’s!

Sietze
10 November 2022

Op tijd en heerlijk

Hermien blok
9 November 2022

Prima pizza' s, lekker!! Mooi op tijd. Alleen jammer dat de opmerkingen die je kunt invullen in het opmerkingenveld bij bestellen online blijkbaar niet gelezen worden. Zoals ook de extra's . Dus wel ansjovis op de puzza helaas en geen extra gorgonzola.

Sharon Evers
3 November 2022

Heerlijk gegeten!! Goede pizza’s met verse ingrediĂ«nten en super leuk personeel 😄gaan we veel vaker doen !!

Omar
2 November 2022

Vriendelijk en lekkere pizza’s 🍕

Theo Van Der Knaap
2 November 2022

heerlijke pizzas

Isabella
28 Oktober 2022
P. Wijngaarden
27 Oktober 2022

Aardig personeel 👍 Goed gemaakte pizza's, die lekker gesmaakt hebben. Misschien volgende keer laten weten dmv bellen of sms/app dat jullie in de straat staan. Want het is dat we gingen kijken en toevallig zagen we de bus vooraan in de straat staan. Was voor mij de eerste keer dat ik besteld had. Misschien nog wel een keer! Dank! En success verder met jullie bedrijf 🍀

Esther
26 Oktober 2022

Het was weer smullen van de Italia met extra spek! En mooi op tijd. Tot de volgende keer ;-)

Mulder
24 Oktober 2022

Helaas voor de tweede keer 30 min te laat. Pizza italian en extra betaalt voor meer spek Alleen zat er amper iets op en sommige stukken helemaal niets! Vind de service echt achteruit gegaan super jammer want we bestellen altijd graag bij jullie!

Vanessa
24 Oktober 2022

Dames waren er snel, waren vriendelijk en de pizza's zijn super!!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Palstra
22 Oktober 2022

Erg weinig tonijn en veel ui op de pizza Tonno. Niet wat we gewend zijn.

Joanna
17 Oktober 2022
Peter
11 Oktober 2022
Mulder
7 Oktober 2022

Normaal heerlijk en goed optijd Nu was de carpaccio op veel plekken bruin en de bus was een half uur te laat.

Robert HĂ€nsch
5 Oktober 2022
Elly
1 Oktober 2022

Super lekkere pizza!!

Jaap Troost
29 September 2022

Was perfect op tijd en uitstekend gebakken

Joop
28 September 2022

Lekker op smaak.

Nick van Eijk
28 September 2022

Vooral de gebruikte kaas voor de Italia was anders dan voorheen. “Dikke blokken” ipv de fijne flakes

HaVi
22 September 2022

Beide pizza's waren verrukkelijk😋😋

G-man
7 September 2022

Goeie pizza lekker binnen de tijd geleverd.

Klop
6 September 2022
Lia van.Duinen
26 August 2022

Zoals iedere keer dat er besteld is alleen maar super voor mij geen andere pizza's meer

J. Hennink
24 August 2022

Twee opgewekte meiden die prima pizza's hebben gebakken.

R van kempen
23 August 2022

Ze waren weer HEERLIJK

Tim
10 August 2022
G-man
8 August 2022

Heerlijke pizza die in overleg eerder geleverd kon worden dan gepland.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Rina
2 August 2022
Rob Janssen
1 August 2022

Heerlijke pizza's en de bezorging was perfect.

B.G
18 Juli 2022

De pizza was niet gaar en hebben we zelf moeten afbakken in de oven. Wij bestellen best vaak dit is voor het eerst dat het slecht was. Niet gaar en te veel chilipoeder.

Malgosia
4 Juli 2022

Zoals altijd , zeer tevreden. Toppie en bedankt weer

Ria
30 Juni 2022

Deze keer viel de pizza wat tegen. Weinig ham en niet goed gebakken. De ene kant van de pizza was bruin, de andere kant nog wit en niet knappend gebakken. Jammer, volgende keer beter.

Valentina
27 Juni 2022
Mischa gruben
23 Juni 2022
Binky
20 Juni 2022

Pizza was heerlijk en perfect op tijd voor de deur gebakken.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Mcvd
9 Juni 2022

Het was weer heerlijk

Elly
7 Juni 2022

Heb weer een heerlijke verse pizza mogen eten voor de deur klaargemaakt, wil nergens anders meer pizza eten!!

Cecile
7 Juni 2022

Zoals altijd zijn de pizza’s heerlijk complimenten daarvoor !!

Van bergen
1 Juni 2022
Pauline Klijn van Zunderd
1 Juni 2022

Ruim op tijd, vriendelijk en heerlijke pizza

Mario
30 Mai 2022

Lekkere pizza's! Jammer dat de bezorgers een half uur te vroeg waren. Aantal gezinsleden waren nog niet thuis en hadden daarom koude pizza. Was heel fijn geweest als PF even had gebeld of het zou passen als ze een half uur vroeger zijn. Ondanks de bus te vroeg was en dus alle tijd hadden toch nog een verkeerde pizza geleverd. Pizzabakster was niet heel vriendelijk, kwam beetje gestresst over.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Joop Houtman
19 Mai 2022

Regelmatig bestellen wij producten bij Pizza Fresca. Deze zijn altijd van hoge kwaliteit.

Wendy
18 Mai 2022
Mamadou
18 Mai 2022
R van Kempen
13 Mai 2022

Heerlijke pizza's lekker warm, met liefde en aandacht voor het ambacht gemaakt.

Madelief Schop
2 Mai 2022

Snel bereid en lekker gegeten!

Monique
26 April 2022

Zoals altijd was het weer heerlijk đŸ„°

Vd Nieuwendijk
25 April 2022
Nienke
21 April 2022

Zoals altijd, hebben we genoten!! Jammer dat de tijden/plekken zo snel volgeboekt zijn, anders hadden we zeker (nog) vaker besteld.

M Dijkwel
21 April 2022

Levering op tijd en heerlijke pizza’s

Mischa gruben
20 April 2022
salim
20 April 2022

ingredienten waren flink overgebruikt, heb de helft eraf gehaalt toen pas was het eetbaar, ook was er geen truffelmayo op de pizza gedaan. eerdere pizza's waren wel altijd goed.

Nathalie
19 April 2022

👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍 10 plus! 😄

Yoeri
14 April 2022

Altijd lekker!!

Elly
2 April 2022

Kwaliteit was wat minder deze keer, de pizza was wat te kort gebakken de onderkant was erg bleek en de ui bijna rauw

Esther Bosman
31 MĂ€rz 2022

Ik vond helaas de blokjes spinazie niet lekker op de pizza

Hanneke
22 MĂ€rz 2022

Heerlijke pizza's!

Marja Dijkwel
19 MĂ€rz 2022

Heerlijke pizza’s op tijd geleverd

R Salomonsz
11 MĂ€rz 2022
Roderik
11 MĂ€rz 2022

Super leuk dat er aan de deur gebakken wordt. Eens is wat anders. Voor herhaling vatbaar. Pizza uitstekend. Leuk voor feestje ook...

Katja
11 MĂ€rz 2022

Verrukkelijk

Edith
7 MĂ€rz 2022

Keurig op tijd en heerlijke pizza’s!

theo
2 MĂ€rz 2022

de pizzas smaakten weer heerlijk

Langenberg
1 MĂ€rz 2022

Weinig Gorgonzola op de pizza zijn we niet gewend

Manon Schuitemaker
1 MĂ€rz 2022
R van Kempen
28 Februar 2022

top top top

Wilma berendsen
28 Februar 2022

Was heerlijk, vriendelijke bezorging.

JD
26 Februar 2022

Op tijd en erg lekker

Monique
23 Februar 2022

We hadden om 17:15 het idee om te bestellen, en er was nog een plek om 17:45. En om 17:50 waren ze er, goeie service!

Valentina
14 Februar 2022

Top!

Valentina
14 Februar 2022
Annie
12 Februar 2022

Top; weer als gewoonlijk top service voor de deur met twee vriendelijke jonge enthousiaste mensen die samen een heerlijke pizza produceerden. Ga zo door!

Elly
11 Februar 2022

Perfect!!

Marijn
2 Februar 2022

Super

Evelien
1 Februar 2022

Gewoon weer top!

Nathalie
31 Januar 2022

Heeeeeeerlijk!😄👍👍👍

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Alex
27 Januar 2022

Keurig op tijd voor de deur, vriendelijke dame aan de deur en simpelweg lekkere pizza. Verser bezorgd aan de deur kan niet! Totaal niks te klagen.

Myrthe
25 Januar 2022
Michel
20 Januar 2022

Netjes op tijd en pizza’s smaakte overheerlijk.

  • </