Reviews from Pizza Fresca Hellevoetsluis

Recent reviews

5.0
Van Rijn
22 February 2024

Heerlijke verse pizza's. Pas ook op mijn werk laten komen met een proeferij. Keurig op tijd en gemotiveerd personeel!

Gerard
20 February 2024

Niet helemaal bruin doorgebakken.

Lorraine
19 February 2024

👌🏻

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Nel Kokelaar
19 February 2024

de pizza was weer heerlijk personeel ook super aardig

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Jean-Paul
19 February 2024
Aron
16 February 2024
Marja
14 February 2024

Weer heerlijk genoten een lekkere pizza

E
11 February 2024

Enige aanmerking: te veel truffelmayo op de pizza waardoor je alleen de mayonaise proefde.

Inge
10 February 2024
Sven
10 February 2024

De beste pizza's van Hellevoetsluis!

Esmee
8 February 2024

Zoals altijd , heerlijk

Patricia Kolders
8 February 2024

Mijn man had een diavola speciaal besteld maar hij kreeg een pittige salami 😊 mijn Carpaccio was lekker en van mijn zoon die had een tonno

monique
6 February 2024

Wij hadden de tirolese en de 4-stagioni. Tirolese was heel weinig topping. 2 plakjes spek en beetje champions en 3 olijven. De stagioni had helemaal geen artichok en de paprika was nog hard. We hebben al een tijdje niet besteld maar dit herinneren we ons niet. Ook de bodem is veranderd. Was voorheen dun en knapperig en nu meer deeg en niet doorbakken. Paar minuten langer in de oven is misschien beter.

Michel
5 February 2024

Heerlijk als altijd!

Ceremco
5 February 2024

Top

Mark
5 February 2024

Al een aantal keer de pech gehad dat ze helemaal vol zaten, en nu dan eindelijk voor de eerste keer hun pizza's mogen proberen. Dat ze druk zijn en vaak volgeboekt, is met een duidelijke reden: Ik kan niet anders dan zeggen: perfectie aan huis! Twee erg vriendelijke en vrolijke dames die de pizza ter plekke aan de deur voor je klaar komen maken. Tussendoor even een kort koetjes en kalfjes gesprek terwijl de pizza's in de oven zitten. Dit korte momentje van klantebinding wordt (door mij iig) zeer gewaardeerd! De pizza's zijn qua smaak net alsof je in een hele goede Ristorante bent. Werkelijk waar niets op aan te merken, letterlijk uit eten in je eigen huis. Wij gaan dit absoluut vaker doen!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Ralph
3 February 2024

Zoals de eerdere bestelling die wij gedaan hebben, op tijd en lekkere pizza's.

Sandra de Goede
28 January 2024

Echt heerlijke pizza's.. we hebben genoten!

Damien
26 January 2024

Top pizza's , voor mij geen andere meer.

Nick
26 January 2024

Lekkere pizza alleen jammer dat de extra salami die ik had besteld er niet op zat.

Marja Dijkwel
26 January 2024

Weer heerlijk gegeten

Angelique Scherpenisse
26 January 2024
Jaap
24 January 2024

Lekkere pizza, vriendelijke mensen, en erg leuk met de kinderen. Doen we snel nog een keer

Johnny
23 January 2024

Van de 2 bestelde pizza's was er 1 anders dan wat besteld was.

MK
20 January 2024

Keurig op tijd, pizza’s lekker warm aan de deur bezorgd. Top!

Ingrid
17 January 2024
R. Jans
16 January 2024

Wij geven altijd erg duidelijk instructies om de pizza bodems zacht en krokant te houden omdat ik erg gevoelige darmen heb. Als de bodem iets te HARD is (aangebrand) dan heb ik gelijk krampen en...net zoals deze keer...diarree. Ik kan Fresca natuurlijk niet te hard oordelen, zij kunnen er immers niets aan doen dat ik geboren ben met slechte darmen. Wat ik wel jammer vindt is dat ik duidelijk om iets vraag en er toch niet naar geluisterd wordt. Het is nu een paar voorgekomen dat de pizza recht door me heen gaat omdat ze te hard gebakken worden in de oven. De bodem is dan aangebrand. JAMMER. Ze zijn heerlijk.....maar de pijn die er na komt is wel vervelend. Let aub goed op de bodem kwaliteit !

Robin
16 January 2024
Cindy
12 January 2024

Een van de beste pizza’s die ik heb gegeten. Vooral de bodems van de pizza zijn perfect. En bezorging stipt op tijd!

Kersten
9 January 2024
Robert Been
8 January 2024

Pizza’s waren top zoals we gewend zijn, maar helaas zaten er op de Light pizza stukjes bacon / spek… dit moet echt een foutje zijn geweest omdat het zo’n 4 a 6 stukjes waren. We hebben ze eruit kunnen vissen

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Bas
7 January 2024

Hele aardige personeel en ze belde zelfs of ze eerder konden komen Dat kwam goed uit 😊 Super service

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Wilma
6 January 2024

Prima op tijd, heerlijke pizza en heel goed de rekening gehouden met mijn allergie: ik kan niet tegen kaas. Gelukkig ook schoon mes genomen voor het snijden van de pizza. Kortom, ik ben heel tevreden en heb heerlijk gegeten. Wat leuk zou zijn , als jullie ook knoflook boter zouden hebben,

fam de ridder
5 January 2024

zo als altijd weer mooi optijd super lekkere puzzas en vrolijke bediening aan de deur super gaat zo door

Jean-Paul
5 January 2024

Alles smaakte super!! Enige puntje; we hadden besteld voor 19:15 ivm iemand die tot 19:00 werkte. Jullie stonden om 19:00 al voor de deur….. Alles viel gelukkig wel op zn plek; hij mocht iets eerder weg en stapte al 19:05 binnen. Verder alle lof!!

Jeroen Bakker-Ree
3 January 2024

Pizza Fresca was prima op tijd en de kwaliteit is goed. Heerlijk voor de deur je pizza laten bakken. Wij worden er heel blij van. Toppers zijn het. 👌🏼👌🏼👌🏼

verkaik
2 January 2024
Nel Kokelaar
2 January 2024

zoals altijd heerlijk en prima bezorging

Marcella
1 January 2024

Heerlijke pizza pollo gegeten, super lekkere kip en ook zo lekker gekruid!! Altijd netjes op tijd en de pizza is ook zo klaar en heerlijk vers bereid!!! Top service en altijd lekkere pizza's

marja
1 January 2024

precies op tijd, leuk zo die bereiding aan huis en lekker knapperig.

de Kramer
29 December 2023

Het gebeurd al meerdere malen dat ze in de verkeerde straat staan en bij de verkeerde aan bellen. Staan ze op de schorpioen 16 i.p.v. Leeuw 16 I

Kim
28 December 2023

Altijd lekker en op tijd!

R van kempen
21 December 2023

Was als vanouds geweldig lekker en warm

Caitlin
21 December 2023

De pizza’s waren weer super lekker! Ik had gevraagd of ze misschien wat eerder konden komen (ondanks dat er geen ruimte meer was op de website). Ik had geluk en al snel kon ik gaan eten, helemaal top!

R. Jans
21 December 2023

Eigenlijk moesten wij door omstandigheden onze bestelling annuleren (online gereserveerd) wij hadden dus ook al betaald. MAAR, gelukkig was het geen probleem en het geld is 2 dagen later netjes terug gestort. Fijn om te weten dat dat ook gewoon netjes geregeld word mocht er dus onverhoopt eens iets tussen komen of mis gaan. Uiteraard bestellen wij de volgende keer weer ;-)

Eline De Lijster
14 December 2023

Vond het wel jammer dat er maar wel geteld 5 olijven op mijn pizza zaten maar verder waren de pizza’s heerlijk

Van Dusschoten
14 December 2023
Chantal
13 December 2023

Bodem was erg aan de zwarte kant helaas van beide pizza's meer dan de helft weggegooid.

Reef
8 December 2023
R Kloet
8 December 2023
Nel Kokelaar
8 December 2023

pizza was heerlijk maar was wel 20 minuten te laat ,maar ja zal wel druk geweest zijn

Yoseph
7 December 2023

5*

Jelle herrewijnen
4 December 2023

Ik moet echt vaker een pizza bij jullie bestellen. Telkens punctueel, lekker en gewoon een goed formaat pizza. Warmer dan zo voor je deur gemaakt is niet mogelijk.

Elisabeth
25 November 2023

Heerlijk

Jorge Palminha
24 November 2023
H.Pietersz
23 November 2023

De pizza's waren heerlijk en de aflevering gedaan door een nette, vriendelijke en beleefde jongeman.

Cecile
20 November 2023

Altijd netjes op tijd , heerlijke pizza’s wil geen andere meer 🍕🍕en keus genoeg

Zoë
18 November 2023
Jorge Palminha
16 November 2023
Rowan Guerrero
14 November 2023

Wij wonen al 6 jaar in Hellevoetsluis en al vaak het busje zien rijden. Nu dan toch voor de eerste keer Pizza Fresca geprobeerd en we waren blij verrast. Echt een heerlijke pizza!! Een restaurant ervaring thuis aan tafel. De bezorging / presentatie was ook echt heel leuk en zo is de pizza natuurlijk heerlijk vers. Zeker niet de laatste keer dat wij bestellen bij Pizza Fresca!!

Joan
13 November 2023

Bestelling is ruim 45 minuten te laat geleverd.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

H
11 November 2023

Heerlijke pizza! Als je de pizza's van pizza fresca hebt geproefd wil je geen andere pizza's meer.

Joop Houtman
10 November 2023

De kwaliteit blijft onveranderd goed

Marianne
10 November 2023

De pizza's zijn heerlijk, alleen jammer dat ze gauw afgekoeld zijn. Misschien iets van een thermobox om ze in af te geven bij de klant. De box uiteraard weer meer retour nemen.

Joyce Vellekoop
10 November 2023

Al jaren bestellen we tot volle tevredenheid jullie heerlijke pizza's. Gisteren was ons adres schijnbaar moeilijk te vinden waardoor de pizza's een kwartier later waren. Dat is opzich geen probleem, alleen waren ze toen wel koud.

Denise
10 November 2023

Normaal altijd heerlijke pizza’s. Nu leek het alsof ze waren uitgeschoten met de kruidenbus. Was helaas niet zo top dit keer.

Hilda 133
8 November 2023

Was perfect gebakken, juiste hoeveelheden ingrediënten en zo heet dat kaas aan je kin plakt. FANTASTISCH.

Jill
5 November 2023

Leuke meiden, pizza smaken wederom erg goed en uiteraard waren ze netjes optijd! Toppers ga zo door💪🏼

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Ed van der Blom
4 November 2023
joyce verkaik
4 November 2023
Abel
3 November 2023
Ahmet
3 November 2023

Heerlijk verse pizza en mooi op tijd voor de deur!

Marieke
3 November 2023

Super vriendelijke bezorgers en dwars door de storm bezorgen 🙌🏻

Geff Keizer
2 November 2023

De pizza's waren koud. Normaal altijd heerlijk warm/ heet. Misschien kwam het door de wind. Maar viel deze keer tegen. Helft weggegooid want een cappartcio kan je niet opwarmen in verband met de sauzen erop.

Mine
2 November 2023
Fg
1 November 2023

De bezorging was erg op tijd, maar de pizza was niet heel warm helaas. Alsof het eerder was voorbereid en het opgewarmd werd. Hopelijk heb ik het verkeerd maar het leek niet vers vers uit de oven.

Piotraz
26 October 2023

Alles op tijd en voraal lekkere pizzza

Buitenhek
25 October 2023

Ansjovis was niet echt te bekennen, maar al met al smaakte het erg lekker.

Reaction from Pizza Fresca

Goedemiddag, Bedankt voor uw positieve reactie over de smaak van de Pizza's! Wat betreft de ansjovis... Dat klopt! Op uw bestelde Pizza's (Capricciosa en Italia) zit normaliter geen ansjovis. In uw bestelling heeft u dit er ook niet extra bij besteld, vandaar! Hopende u hiermee voldoende geïnformeerd te hebben. Met vriendelijke groet, Elise PizzaFresca

Marcel
25 October 2023

Erg lekkere pizza’s gegeten. Carpaccio heel goed de twee met tonijn waren ook erg lekker!

Saskia de Best
21 October 2023
Sophie van der Kooij
20 October 2023

Zo als altijd goed, heerlijke pizza's...maar deze keer wel iets aan de koude kant

Sabine van der Meulen
19 October 2023

Het is echt heel erg lekker. Pizza uitbreiding met pizza bianco ipv alleen met tomaten saus.

Reaction from Pizza Fresca

Goedemiddag, Wist u dat u bij ons altijd de Pizza's kunt aanpassen? Dus ook een Pizza zonder tomatensaus! ;-)

Patricia
19 October 2023

Gewoon top! Gewoon bestellen! Kort maar krachtig, is Gewoon zo, weinig woorden nodig!

Remy Salomonsz
19 October 2023

Vandaag was de pizza carpaccio uitstekend, bodem goed, krokant en de topping was meer dan uitstekend. Ga zo door 👌👌👍👍

Ed blom
18 October 2023

Heerlijke pizza...... gewoon top

fam de ridder
17 October 2023

mooi optijd en de pizzas waren weer super en de medewerkers stonden mijn schoon moeder gezellig te woord

R. Jans
16 October 2023

Ze belde netjes dat ze iets later waren en dit was geen probleem. Ik had wensen doorgeven en deze waren goed nagekomen. De pizza's zijn echt uitstekend. Wij schamen ons om toe te geven dat we bijna elke week bestellen. Pizza dag Met fresca!!!!

joyce verkaik
16 October 2023
Yvonne
14 October 2023

Heerlijke pizza carpaccio, enkel jammer dat er geen pijnboompitjes op zaten maar walnoten.

H
13 October 2023

Fantastisch! De lekkerste pizza ooit gegeten.

Roxanne Mulder
12 October 2023

De carpaccio had een vreemde smaak, En de italian zat ontzettend veel kaas op. heel erg machtig en smaakte daarom niet zoals normaal . Jammer

Caitlyn Barrow
9 October 2023

Altijd vriendelijk en heerlijke pizza’s!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

M. Keemink
28 September 2023

Op afgesproken tijd een rijk belegde en heerlijke pizza bezorgd

Lorraine
28 September 2023
Sanne
26 September 2023

Voor mij zijn deze pizza's de lekkerste in de omgeving, daarnaast is de bezorging altijd stabiel en goed.

Guido
26 September 2023

Heerlijke pizza accuraat op tijd geleverd. Tot de volgende pizza!!!

Brenda
25 September 2023

Fijne service, heerlijke pizza's!

de ridder
13 September 2023
Michel Rouw
12 September 2023
Verhoeven
11 September 2023

De pizza's was langwerpig/ovaal ipv rond zodat hij dat in t midden zo dun is dan de ananas er doorheen viel als je een punt oppakte hing over de rand van t boord heen zeg maar. Denk te veel uiteen getrokken met maken.