Reviews from Pizza Fresca Hellevoetsluis

Recent reviews

5.0
Rina
2 August 2022
Rob Janssen
1 August 2022

Heerlijke pizza's en de bezorging was perfect.

B.G
18 July 2022

De pizza was niet gaar en hebben we zelf moeten afbakken in de oven. Wij bestellen best vaak dit is voor het eerst dat het slecht was. Niet gaar en te veel chilipoeder.

Malgosia
4 July 2022

Zoals altijd , zeer tevreden. Toppie en bedankt weer

Ria
30 June 2022

Deze keer viel de pizza wat tegen. Weinig ham en niet goed gebakken. De ene kant van de pizza was bruin, de andere kant nog wit en niet knappend gebakken. Jammer, volgende keer beter.

Valentina
27 June 2022
Mischa gruben
23 June 2022
Binky
20 June 2022

Pizza was heerlijk en perfect op tijd voor de deur gebakken.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Mcvd
9 June 2022

Het was weer heerlijk

Elly
7 June 2022

Heb weer een heerlijke verse pizza mogen eten voor de deur klaargemaakt, wil nergens anders meer pizza eten!!

Cecile
7 June 2022

Zoals altijd zijn de pizza’s heerlijk complimenten daarvoor !!

Van bergen
1 June 2022
Pauline Klijn van Zunderd
1 June 2022

Ruim op tijd, vriendelijk en heerlijke pizza

Mario
30 May 2022

Lekkere pizza's! Jammer dat de bezorgers een half uur te vroeg waren. Aantal gezinsleden waren nog niet thuis en hadden daarom koude pizza. Was heel fijn geweest als PF even had gebeld of het zou passen als ze een half uur vroeger zijn. Ondanks de bus te vroeg was en dus alle tijd hadden toch nog een verkeerde pizza geleverd. Pizzabakster was niet heel vriendelijk, kwam beetje gestresst over.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Joop Houtman
19 May 2022

Regelmatig bestellen wij producten bij Pizza Fresca. Deze zijn altijd van hoge kwaliteit.

Wendy
18 May 2022
Mamadou
18 May 2022
R van Kempen
13 May 2022

Heerlijke pizza's lekker warm, met liefde en aandacht voor het ambacht gemaakt.

Madelief Schop
2 May 2022

Snel bereid en lekker gegeten!

Monique
26 April 2022

Zoals altijd was het weer heerlijk 🥰

Vd Nieuwendijk
25 April 2022
Nienke
21 April 2022

Zoals altijd, hebben we genoten!! Jammer dat de tijden/plekken zo snel volgeboekt zijn, anders hadden we zeker (nog) vaker besteld.

M Dijkwel
21 April 2022

Levering op tijd en heerlijke pizza’s

Mischa gruben
20 April 2022
salim
20 April 2022

ingredienten waren flink overgebruikt, heb de helft eraf gehaalt toen pas was het eetbaar, ook was er geen truffelmayo op de pizza gedaan. eerdere pizza's waren wel altijd goed.

Nathalie
19 April 2022

👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍 10 plus! 😄

Yoeri
14 April 2022

Altijd lekker!!

Elly
2 April 2022

Kwaliteit was wat minder deze keer, de pizza was wat te kort gebakken de onderkant was erg bleek en de ui bijna rauw

Esther Bosman
31 March 2022

Ik vond helaas de blokjes spinazie niet lekker op de pizza

Hanneke
22 March 2022

Heerlijke pizza's!

Marja Dijkwel
19 March 2022

Heerlijke pizza’s op tijd geleverd

R Salomonsz
11 March 2022
Roderik
11 March 2022

Super leuk dat er aan de deur gebakken wordt. Eens is wat anders. Voor herhaling vatbaar. Pizza uitstekend. Leuk voor feestje ook...

Katja
11 March 2022

Verrukkelijk

Edith
7 March 2022

Keurig op tijd en heerlijke pizza’s!

theo
2 March 2022

de pizzas smaakten weer heerlijk

Langenberg
1 March 2022

Weinig Gorgonzola op de pizza zijn we niet gewend

Manon Schuitemaker
1 March 2022
R van Kempen
28 February 2022

top top top

Wilma berendsen
28 February 2022

Was heerlijk, vriendelijke bezorging.

JD
26 February 2022

Op tijd en erg lekker

Monique
23 February 2022

We hadden om 17:15 het idee om te bestellen, en er was nog een plek om 17:45. En om 17:50 waren ze er, goeie service!

Valentina
14 February 2022

Top!

Valentina
14 February 2022
Annie
12 February 2022

Top; weer als gewoonlijk top service voor de deur met twee vriendelijke jonge enthousiaste mensen die samen een heerlijke pizza produceerden. Ga zo door!

Elly
11 February 2022

Perfect!!

Marijn
2 February 2022

Super

Evelien
1 February 2022

Gewoon weer top!

Nathalie
31 January 2022

Heeeeeeerlijk!😄👍👍👍

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Alex
27 January 2022

Keurig op tijd voor de deur, vriendelijke dame aan de deur en simpelweg lekkere pizza. Verser bezorgd aan de deur kan niet! Totaal niks te klagen.

Myrthe
25 January 2022
Michel
20 January 2022

Netjes op tijd en pizza’s smaakte overheerlijk.

Hermien Blok
18 January 2022

Bezorging prima op tijd. Helaas is de 4 kazen pizza met extra gorgonzola weer met zeer weinig gotgonzola. Ik vraag mij af of de extra optie goed overkomt. Volgende keer zalnik even bellen zodat ik zeker weet dat dit goed overkomt. Nu zou je bijna 2x extra willen bestellen ( wat niet kan) zodat echt lekker gorgonzola op de pizze hebt. Voor de rest zeer tevreden. Altijd goede kwaliteit.

Ilco
17 January 2022

Lekkere pizza

Tineke
15 January 2022

Keurig op de afgesproken tijd. De Pizza's zojn geweldig lekker

Stephan
13 January 2022

Super goed zoals altijd.

Jan S
12 January 2022

Normaal is de kwaliteit van de pizza's uitstekend, deze keer waren de beide pizza's te lang of te heet gebakken. Zwarte rand en de bodem hard, buiten dit was de smaak goed. Jammer, volgende keer hopelijk weer de "oude bekende" kwaliteit.

Jolanda Christiaans
11 January 2022

Bezorgers waren 15 minuten te laat, het meisje excuseerde zich hiervoor en op zich maakt dit voor ons niet uit, maar de onderkant van de pizza bodems waren behoorlijk zwart en het rook ook behoorlijk aangebrand op straat dus dat was een beetje jammer, wij hebben de randen niet op kunnen eten van de pizza, ik wilde jullie hier gister avond nog even over bellen, maar mijn man zei laat maar joh, maar nu geef ik toch even onze reactie.

J. Hennink
10 January 2022

De pizza's waren al bereid toen de Pizzabus voor kwam rijden. Dat is niet waar Pizza Fresca voor zegt te staan. Echt lekker warm waren ze niet meer. Hoewel de ingredienten van uitstekende kwaliteit waren, viel het daarom toch tegen. Vandaar die wee sterren. De bediening was uiterst vriendelijk, maar ik houd hen verantwoordelijk voor de wijze waarop de pizza's aangeleverd zijn. Bij een van de 4 pizza's gebeurde er een ongelukje, dus die moest opnieuw gemaakt worden en die was wel goed heet en erg lekker. Ik heb contact opgenomen met Pizza Fresca en die is het gelijk uit gaan zoeken. Een kwartier later belden ze terug met verontschuldigingen. Het inderdaad niet gegaan was zoals de bedoeling was. Zij zouden dit met de betreffende mensen bespreken en boden mij een waardebon van € 15 aan ter compensatie. Die hebben wij als gebaar geaccepteerd.

Mulder
10 January 2022

Altijd heerlijk eten!! Alleen laatste keer een pizza italian, heerlijk alleen moet er bacon op zitten en er zaten echt maar 2 plakjes over 2 punten heen en de rest niets dat was jammer Maar verder altijd super tevreden

Joop Houtman
7 January 2022

Drie verschillende pizza’s. Alle van hoge kwaliteit en weer geweldig lekker.

Dennis Stok
7 January 2022
Nettie
4 January 2022

Kleinzoon te logeren en dus.... Pizzabus! Heerlijke pizza, zo uit de oven op je bord! Wij blijven fan.

Elly de Back
24 December 2021

De pizza was anders als besteld maar wel lekker, er zat iets van spek bij wat niet klopte

Van Delft
21 December 2021

Fantastisch!!

Mary kersten
14 December 2021

Het was weer als van ouds. Super lekker. 👍👍

Cindy
12 December 2021

Altijd weer een heerlijke pizza met een krokante dunne bodem. Worden we telkens weer blij van .

Sonja
10 December 2021

Het was weer een heerlijke smaak sensatie. Echt een heerlijke pizza met de luxe dat die voor de deur vers wordt gemaakt. Dankjewel!!

Tesniere
8 December 2021

Zoals altijd heerlijke pizza's. En snelle service

ian
8 December 2021

de pizza's waren dit keer minder lekker dan anders. de diavolo was wat taai en donker

De Winter
3 December 2021

Perfecte Pizza's. Keurig op tijd. En heerlijk warm.

Costi
3 December 2021

Lekker en vers.

Evelien
3 December 2021

Zo blij, ze hadden eindelijk een keer plek!! Heerlijke niet vette pizza’s met verse ingrediënten. Van genoten.

Elly
2 December 2021

Als altijd was het weer geweldig!!

Ad Erkamp
1 December 2021

Ze waren weer super lekker

Sandra
1 December 2021

Heerlijke verse pizza’s! Altijd weer genieten.

Fg
1 December 2021

Met één woord Perfect!! Bij de kids pizza margarita zat er alleen veel oregano op mag wel iets minder. Maar voor de rest perfect.

Fh
28 November 2021

Bijna altijd goede ervaring alleen deze keer waren ze helaas 20 minuten te laat zonder iets te laten weten.

Marie
27 November 2021

Dit was de eerste keer, maar er gaan er nog vele komen. Ik werd al gewaarschuwd als je eenmaal hier een pizza gegeten hebt wil je niet anders meer en ze hebben gelijk. Wat een lekkere pizza’s waren dit. Top bodem en goed belegd. Een nieuwe vaste klant erbij!

Manintveld
26 November 2021
Nathalie Emondt
25 November 2021

Ivm het herdenken van het overlijden van mijn broer zouden we de beste pizza van Hellevoet bestellen en eten bij mijn ouders. De kwaliteit was weer uitmuntend. Klein minpuntje: Één van ons had de pizza Funghi besteld met extra gorgonzola. Hwkaas was dit vergeten. Op de avond zelf hebben we ee geen melding meer van gemaakt omdat we met andere gedachten bezig waren. En we vonden het te onbelangrijk, overal kan wel eens wat mis gaan en Fresca handelt zoiets uiterst keurig af. Groeten van een tevreden vaste klant.😃

Van der Kooij
22 November 2021

Top! Goede kwaliteit en superbezorging voor de deur. Kan eigenlijk niet beter, wij zijn fan!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Robert
21 November 2021

Prima service op tijd en super pizza’s 🍕

Edwin
17 November 2021

Het was weer genieten!!

Dankaart
17 November 2021

Keurig op tijd bezorgd Prima gebakken Vriendelijke dames

Jan S
16 November 2021

Perfect op tijd een prima pizza zoals besteld.

Conny Haak
11 November 2021

Normaal gesproken geen klachten. Helaas vandaag wel. Pizza pollo was zo zout dat ik meer dan de helft heb laten staan. Jammer, volgende keer beter.

van Dusschoten
11 November 2021
Marja
10 November 2021

Levering op tijd lekker verse pizza

Cindy
9 November 2021

Heerlijke pizza’s met dunne bodem. Beste pizza ooit! Bus was op tijd en pizza’s snel klaar.

Ingrid
7 November 2021

Het was weer heerlijk en fijn dat ze belde of het eerder kon, top!

Donker
6 November 2021

Kids vonden het zalig en daar doen we het voor. En enig personeel altijd leuke mensen

Elly
3 November 2021

Weer een overheerlijke pizza bezorgd, ik heb weer genoten!!

De jong
3 November 2021

Heerlijk , goede service

Ron
2 November 2021
Tineke
28 October 2021

Om 19.15 zou de bestelling komen, deze kwam.om 19.40.

Carolien
28 October 2021

Heerlijke pizza’s, vers, snel en op tijd. Alleen bij de carpaccio pizza iets te veel saus

Evert
23 October 2021

Dunne perfecte bodem en goed gevuld, het waren heerlijke pizza’s.

Malgosia
23 October 2021

Gewoon top zoals altijd

Van der Kooij
23 October 2021

Supergoed! Al paar keer besteld, de kwaliteit blijft, heel erg lekker. Aardige meiden en precies op tijd. Zeer snel klaar.

Gelder
22 October 2021

Geweldige pizza's zoals iedere keer!

B Abel
22 October 2021

Wederom topkwaliteit pizza, vriendelijk personeel en op tijd! Wellicht weer wat variatie of maandpizza toevoegen aan assortiment.

Piddy
19 October 2021

Zoals altijd, heerlijk!!!!!!!!

Rob
19 October 2021

Zoals altijd weer helemaal top!!!

van doorn
18 October 2021

Ze waren heerlijk

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

theo
18 October 2021
Anoniem
11 October 2021
Steve
9 October 2021

De pizza was dit keer te lang gebakken en was hard en licht verbrand. Dat was erg teleurstellend want dat is anders nooit zo.

Dankaart
8 October 2021

Precies op tijd,. En de pizza smaakte heerlijk

Bekhoven
7 October 2021
Claire
7 October 2021

De lekkerste en warmste pizza's die je maar kan krijgen en altijd vrolijk personeel!

Aad
6 October 2021

Perfecto

Lesley
4 October 2021

Als altijd weer heerlijk

Jamy
2 October 2021

Heeerlijk zoals altijd!!!

Nathalie
27 September 2021

Ik val in herhaling maar de pizza's waren weer super! Tip: Maak bij het betalen met Ideal de mogelijkheid om fooi toe te voegen. Als de pizza aan de deur gebracht word heb ik er vaak geen erg meer in omdat de betaling al klaar is en als ik er wel aan denk heb ik vaak geen los geld in huis. Ik denk dat meer klanten dit overkomt terwijl zij de pizzabakkers wel degelijk een fooi gunnen. Ideetje?

M. B. L.
23 September 2021

De lekkerste pizza's van de regio!!

Van der Kooij
21 September 2021

Top kwaliteit! Leuke en aardige meiden die op de afgesproken tijd pizza's komen bakken aan huis. We hebben genoten!

Willeke Looijschelder
20 September 2021

Het was weer heerlijk eigenlijk te lang geleden. Jullie hebben het ook zo druk! Maar nog steeds Top

Melissa
15 September 2021

Op tijd bezorgd 🙂 Pizza 🍕 heeft goed gesmaakt

Gerard
15 September 2021

45 minuten te laat zonder adequaat excuus

Astrid Adam
9 September 2021

Door een mankement aan de Pizzabus werd de levering met bijna een uur verlaat dit was wel netjes doorgegeven dat jullie iets later kwamen maar het was iets langer. Tot overmaat van ramp was de quatro frommagi ook niet helemaal compleet er ontbrak een kaas. Jammer maar helaas

Monique
1 September 2021

We vonden het jammer dat Fresca 20 minuten later dan gepland was, maar de pizza was erg lekker, al miste ik wat smaak-kruiden.

Elly van den Berg
31 August 2021

Een heerlijke vers gebakken pizza, op tijd bezorgd en super lekker

Melissa
25 August 2021

De bezorging was op tijd. De pizza was aan de onderkant verbrand.

Ilona van den Berg
20 August 2021

Gewoon een super lekkere pizza.

astrid
19 August 2021

zoals altijd heerlijke pizza's.

Ria
18 August 2021

Was weer heerlijk!

Marijke
8 August 2021

Heerlijke pizza’s, goed belegd ! Voor herhaling vatbaar.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Jill
4 August 2021

Altijd tevreden met de service, vriendelijkheid, flexibiliteit en vooral de kwaliteit van de pizza’s, beste in Hellevoetsluis!!

Ingrid
29 July 2021

Kwaliteit en bezorging waren uitmuntend, weer voor herhaling vatbaar zoals altijd

Guido
28 July 2021

Pizza was weer top, en op tijd geleverd.

Jeanette Van Dalen
28 July 2021

Super lekkere pizza zoals altijd ! Personeel heel erg vriendelijk 🤗 dus alles compleet Oja de rauwe ham vonden we wel iets to much maar dat is smaak blijft lastig denk ik wat dunner gesneden zouden we lekkerder gevonden hebben ! Grtjes jeanette

Willeke
26 July 2021

Fijn dat jullie weer op weg kunnen, de pizza’s waren zoals altijd heerlijk!

Guido
21 July 2021

De pizza was weer TOP 👍. Mijn bezorging kon tot mijn genoegen aanzienlijk vervroegd worden omdat mijn buren ook hadden besteld. Goede planning bij Fresca, proficiat. Tot een volgende keer.

Elly
14 July 2021

Gewoon weer een super lekkere pizza en perfecte bezorging

Melissa Kruik
23 June 2021

Bezorging was te laat , had besteld voor 19:00 uur en niet 19:15 uur.

Ria
18 June 2021

Heerlijke pizza! Aanrader!

Roy van Horssen
16 June 2021

2 keer pizza’s carpaccio besteld van te voren Helaas stonden ze bij de verkeerde straat en zijn daarna alsnog de pizza komen bezorgen. Nou is de pizza carpaccio normaal al niet super heet maar nu was hij helaas niet meer warm. En warm zijn ze toch echt het lekkerst. Ps normaal gesproken is het allemaal top!

Nathalie Emondt
14 June 2021

Weer superjammie en goede service. Dikke 10+

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Adam
4 June 2021

Heerlijke pizza en snelle levering

Kroon
3 June 2021

Erg lekker, op tijd en vriendelijk bezorgd

Kruithof
30 May 2021

Heerlijke verse pizza's met dunne bodem. Alles voor de deur gebakken. Wij hadden 6 verschillende pizza's en allemaal waren ze heerlijk. Ook aan speciale wensen wordt voldaan. TOP.

Boaz Tates
29 May 2021

Ge-wel-dig!!!

Conny Haak
26 May 2021
Theet
26 May 2021

ik waan me altijd een beetje in Italië

Nathalie
22 May 2021

Het waren weer heerlijke pizza's !! Alleen jammer dat ze bij de pizza Italia de spek vergeten waren. Klein min puntje

Marcel
12 May 2021

Op tijd en heet, wat wil je nog meer 😀

Bert Oostdam
10 May 2021

Precies op tijd voor de deur en natuurlijk weer superlekker.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Elly de Back
7 May 2021

Lekkere pizza hoewel een beetje flauw deze keer met name de pittige salami!! Verder zoals al die jaren geweldige levering en tot volgende keer!!

Peppelaar
7 May 2021

Goede pizza's bekend ermee en daar regelmatig bestellen. Levering op tijd zoals afgesproken. Bestellen van pizza's is niet altijd gepland gewenste tijden daarom niet altijd zoals gewenst wellicht een busje bij?

Manon Schuitemaker
4 May 2021
Mulder
3 May 2021

Heerlijke pizza, goede prijs. Jammer dat er soms zo weinig plek is om te reserveren. En pinnen in de bus zou makkelijk zijn Ipv contant betalen.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Bianca
1 May 2021

De lekkerste pizza's!!! En zo fijn , vers gemaakt voor de deur!

Dankaart
1 May 2021
Remy Salomonsz
27 April 2021

Goed op y you ijs en zoals altijd van goede kwaliteit.

Donker
26 April 2021

Leuke meiden ik zeg niks aan veranderen heerlijke pizza

An
21 April 2021
Nathalie
21 April 2021

Lekkerste pizzabodem die we ooit hebben gegeten. Rijkelijk belegd en van fantastische kwaliteit; een absolute aanrader!

Chris
19 April 2021

Beste pizza van hellevoetsluis en om streeken

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Amanda
18 April 2021

Goede pizza's. Netjes op tijd. Goede service.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Wendy
16 April 2021

Zoals altijd top!

Kok
15 April 2021

Waarom geen gorgonzola meer ? Het is volgens mij danish bleu is niet lekker. Vind het erg jammer

Reaction from Pizza Fresca

Geachte meneer en mevrouw Kok, In de 9 jaar dat wij nu in de Pizzabus Pizza's bakken, hebben wij nog nooit Danish Blue kaas gebruikt en zullen wij dit ook nooit gaan doen. Bij ons blijft Gorgonzola de enige Italiaanse schimmelkaas die wij gebruiken.

Cindy
15 April 2021

Pizza waren weer heerlijk knapperig . Echt een aanbeveling!

Amanda
14 April 2021

Super lekker. Goed belegd. Vriendelijk personeel.

werner
14 April 2021
Bas van der Laan
8 April 2021

helemaal top, goed klaargemaakt, mooi op tijd. wederom uitstekend!

Bert Ruijters
8 April 2021
Inge borman
8 April 2021

Het was weer perfect. Bus op afgesproken tijd en de pizza s waren heerlijk.

Van Dorst
4 April 2021

De pizza’s waren weer heerlijk 😀

Nathalie
3 April 2021

Altijd de lekkerste pizza en de beste service!

Val
2 April 2021

De enige pizza in de buurt die echt Italiaans is, deze bodem is gewoon wauw en precies genoeg toppings elke keer weer!

Anita
30 March 2021

Heerlijke pizza!!! Bedankt!

Stefanie Schreuders
29 March 2021
Adam
28 March 2021

Lekker en snel

Jolanda van strien
27 March 2021

Heerlijke pizza,s en een hele vriendelijke bezorger. Voor herhaling vatbaar.

Judith
25 March 2021

Wat een verassing! Online pizza besteld, precies op het afgesproken tijdstip voor je deur en nog geen 10 minuten later zit je aan een heerlijke en verse pizza !! Ook super vriendelijke service.

van semF
25 March 2021
Danny
23 March 2021

Heerlijk gegeten samen, bordjes leeg

Jamy
22 March 2021

Zeer tevreden zoals altijd!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Sonja
18 March 2021

Bezorging was erg laat. Geen berichtgeving dus na 25 min heb ik maar gebeld. Bezorging was uiteindelijk 45 min later. Jammer dat je geen coupon oid krijgt voor een eventuele volgende bestelling. De pizza's waren erg lekker.

B. van Fessem
18 March 2021

Nu wel goed geluisterd naar de bestelling

Jolanda
17 March 2021

Zoals we gewend zijn, de lekkerste pizza in omstreken

Velgersdijk
15 March 2021

Prima op tijd ,goede kwaliteit en lekker

Joanna
14 March 2021

Zoals altijd! De meest lekkere Pizza van Hellevoetsluis en omstreken. 1 verbeterpuntje de bussen zitten altijd vol voor normale eettijden! Ik zeg meer bussen, want iedereen wilt Pizza Fresca!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

M.
13 March 2021
Elisabeth
12 March 2021

Pizza was lekker en de extra ingrediënten die we erop besteld hadden, zaten erop. Fijn om te zien dat ze iets met je feedback doen.

Linda
12 March 2021

Echt super lekkere pizza.s kan geen enkele andere pizzazaak aan tippen

Anouska
12 March 2021

Heerlijke pizza’s. We deze ze vaak zelf maken, maar hier kunnen wij niet tegen op boksen. Al een aantal keer gedaan en elke keer weer heerlijk! Zelfs onze dochter heeft voor het eerst 2punten meegegeten. Reserveren gaat super makkelijk en de mensen op de bus, vriendelijk en werken hygiënisch.

Kleijn van dijk
11 March 2021

Super optijd en masterlijk lekker , echt een aanrader !!

Silvia Burgmans
10 March 2021
Shania
10 March 2021

Heerlijke verse pizza's echt van genoten

Bianca
10 March 2021

Wij hebben online pizza's besteld deze waren uiteraard super lekker ! Ook een pizza met extra topping maar helaas bleek deze er niet op te zijn ( salami ) Ook was pizza 25 karig bedekt met de huidige toppings. De smaak is zoals altijd perfect xxx

Frank
7 March 2021

Gewoon top!

Gabrielle Schouten
5 March 2021

Super heerlijke pizza's!!! Heerlijke krokante bodem!

Bert de Haan
28 February 2021

Wederom een heerlijke traktatie

Daamen
26 February 2021

Heerlijke pizza, precies op de afgesproken tijd bezorgd.

Ilse van Santen
25 February 2021

Wat wij niet van jullie gewend zijn, maar bezorging was een half uur te laat. En de korst van sommige pizza's was best wel zwart...

den Hartog
20 February 2021

perfect

Evelien
20 February 2021
Lugtenburg
19 February 2021

Geweldi ,super lekker en bediening is geweldig !!

Marijke
12 February 2021

2 heerlijke pizza’s besteld. Wat een lekkere krokante bodem en heel goed belegd. Ga ik zeker vaker bestellen.

Van Eijk
12 February 2021

Zoals altijd weer heerlijk.

Sabrina
10 February 2021

Zelfs in dit rot weer met verraderlijke gladde wegen kwamen jullie bezorgen. Het was super lekker. Bedankt

Anita
7 February 2021
Cindy
6 February 2021

Altijd weer hele lekkere pizzaś en precies op tijd voor de deur vers gemaakt

Anoniem
5 February 2021

Was weer erg lekker!

Annelies
5 February 2021

Keurig op tijd, heerlijke pizza's! Echt een aanrader!

N. Verplanke
5 February 2021

Het was weer zalig😋

Michelle
3 February 2021
Simone
2 February 2021

Weer een fantastische pizza, goed dik belegd en heerlijk warm

Sandra
2 February 2021

Kwartiertje later dan gepland maar de pizza's waren weer heerlijk.

Robert Jan
1 February 2021

Al diverse keren besteld en altijd een heerlijke pizza die op tijd wordt geleverd! Echt genieten!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

den hartog / wollenberg
31 January 2021

prima, op tijd en kwaliteit.!!

Patrick
30 January 2021

Vers, warm, lekker en echt goeie kwaliteit!! Complimenten!

Mary kerstrn
29 January 2021

Het was weer super lekker. Als van ouds. We hebben genoten 👍👍👍

Linda
29 January 2021

Voor de aangegeven tijd geleverd! Vriendelijk personeel!

H. Kramer
29 January 2021
Familie Vreeling
28 January 2021

Eigenlijk wel een beetje saai... Deze pizza’s zijn iedere keer gewoon voortreffelijk! Keurig op tijd en erg vriendelijk personeel! Hoop dat het nog erg lang zo saai blijft!

Suus
28 January 2021

Altijd top!

Theet
28 January 2021

DE oplossing wanneer je geen hebt om te koken maar toch de lekkerste pizza ever wilt

Fam Schurink
28 January 2021

Eten was weer heerlijk, bezorging dit keer helaas een kwartier te laat zonder berichtgeving

Jessica
26 January 2021

Weer heerlijk gegeten gisteren.

Cherry
25 January 2021

Pizza"s waren heerlijk!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Jsb
24 January 2021
E A Daamen
23 January 2021

De pizza was heerlijk maar niet erg heet!

Houtman - de Heer Yvonne
23 January 2021

De pizza blijven lekker . En het vriendelijke personeel was weer keurig op tijd, top. 👍👍👍

Goessens
20 January 2021
Priscilla
19 January 2021

Pizza carpaccio genomen. De pizza zelf was koud maar de randen waren verbrand dit is overigens niet de eerste keer dat dit gebeurd.

Omar
17 January 2021

Top pizza

Fam Schurink
15 January 2021

Tijdstip van bezorging loopt iets mis op website..tijdstip x was voor bestelling beschikbaar, niet meer bij afronding bestelling en keuze tijdstip. en NA afronding bestelling ineens weer wel. Verder waren de Pizza's weer heerlijk zoals gewoonlijk. Dit keer alleen iets meer vocht/vet welke de doos zeeeer week maakte

Galema
15 January 2021

Voor herhaling vatbaar

Barbara
14 January 2021

Was weer smullen!!

cvj
14 January 2021

Gisteravond genoten van 2 heerlijke ( 1 glutenvrij) warme pizza's. In het appartement ook aan de deur bezorgt. Mmmmm.

E.M.Gottschall
13 January 2021
Vos
11 January 2021

De beste pizza! Heerlijk gebakken, keurig op tijd en altijd vriendelijk personeel!

alex
11 January 2021
Voormeeren
11 January 2021

Heerlijke pizza’s, keurig op tijd en vriendelijke bediening.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

W. Klopper
9 January 2021
Hans
9 January 2021

Heerlijke pizza, fijne bediening!

E.J. Vreeling
8 January 2021

Zoals wij gewend zijn. Erg lekkere pizza’s!

Nathalie Emondt
8 January 2021

Het wordt een beetje afgezaagd, maar wij zijn áltijd dik tevreden...sorry. Wij zijn blij!👍

Merel
6 January 2021

Heerlijke pizza, goed warm en keurig optijd bezorgd.

Roel
6 January 2021
Yvette Verheul
5 January 2021

Het was weer heerlijk!

Petra
4 January 2021

Lekkere pizza stagioni en 1 pollo alleen de kip was denk ik gevlogen dat was wat karig, verder prima service en levering.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Anoniem
2 January 2020

De Pizza's waren weer verrukkelijk!! Zoals altijd.

Tesniere
2 January 2020

Was weer super!

Lisanne Van velzen
2 January 2020

We zijn altijd erg tevreden over pizza fresca. Ze komen altijd op tijd en als ze eerder kunnen krijg je een belletje. De pizza is heerlijk en goed warm. Een echte aanrader dus

Suus
2 January 2020

Kwaliteit was weer heerlijk. Keurig op tijd. Pizza fresca is de nummer 1. Vooral de pizza carpaccio. Mmmhhh.

Kirsten
30 December 2020

De pizza's waren weer geweldig!

Nathalie
28 December 2020

Zoals altijd goed en lekker en vriendelijke service.10 sterren wat ons betreft!😄

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Geleijnse
23 December 2020
Ida
19 December 2020
Sandra de Goede
19 December 2020

Pizza's waren over heerlijk!!!

Pipping
17 December 2020

Altijd heerlijke verse pizza's alleen jammer dat als je bij opmerkingen schrijft geen kappertjes te willen bij de carpaccio pizza deze er dan toch op zitten..

Conny
11 December 2020

Super lekkere bodem. Malse kip. Al met al erg lekker

Caitlyn
10 December 2020

Pizza's kwamen een half uur te laat en de bodem/rand was helemaal zwart

B Vd velden
7 December 2020

Netjes optijd, en heerlijke pizza's

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Rick
6 December 2020

Ondanks dat we de een na laatste waren, was de bus heel keurig op tijd. Vriendelijke meiden in de bus en super pizza's. Aanrader

Alicia
5 December 2020

Heerlijke verse pizza's! Genoten

Angelique
4 December 2020

Lekker, warm en snel

Patrick
2 December 2020

Met regelmaat laten wij pizza fresca voor rijden. Ook vanavond net als altijd, ruim op tijd en heerlijke pizza's

Stephanie
2 December 2020

Altijd heerlijke pizza's!!! Zijn altijd vriendelijk