Facebook

Beoordelingen van Pizza Fresca Hellevoetsluis

Recente recensies van Pizza Fresca Hellevoetsluis

5 sterren na 268 reviews

, 16-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Suuuuuper lekkere pizza, heerlijke dunne krokante bodem, lekker vers en precies op de tijd geleverd die we aan hadden gegeven!

, 13-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekend! Op tijd en heerlijk vers en warm

, 11-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hadden een Tonno speciale en een Diavolo speciale besteld. Het was weer heerlijk!

, 05-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer lekker,manlief was 65 geworden en wilde pizza eten met de kids,7 pizza voor ons gemaakt,complimenten,prima verzorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super pizza, kwaliteit een 10 klantvriendelijk een 10. Kortom TOP

, 29-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik miste de ham op de pizza die ik besteld had .De randjes waren erg donker soms zwart van 3 pizza 's

, 29-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza’s hebben ons weer heerlijk gesmaakt. De buren hadden nog nooit de pizza’s van jullie gehad, maar ook hun hebben er heerlijk vangenoten. Tot de volgende keer maar weer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de eerste en zeker niet voor de laatste keer een bestelling geplaatst. De bezorging was prima op tijd en verliep keurig netjes . De bestelde pizza's smaakten heerlijk.

, 23-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super nice

, 23-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima pizza’s. Alleen een half uur te vroeg, maar dat kwam in dit geval niet slecht uit.

, 21-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd weer een feestje met Fresca! Heerlijke pizza zoals die hoort te zijn.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ze waren weer heerlijk

, 07-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldig en op tijd.

, 28-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was als vanouds weer geweldig, werd zelfs gebeld of er eerder dan 20:15 bezorgd mocht worden. Wij wensen de mensen achter Pizza Fresca fijne dagen en een goed 2018.

, 19-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd perfect. Wij eten nergens anders meer pizza.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op de stagioni zat wel salami maar deze was erg flauw van smaak. De pizza’s zelf smaakte heerlijk. Goede vriendelijke bediening en snelle service.

, 22-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Te vroege bezorging, gelukkig waren we thuis. Helaas had de pizza deze keer niet de kwaliteit die we gewend waren. Bodem heel erg dun en daardoor aan de harde kant. Jammer, want we weten welke kwaliteit ze normaal leveren.

, 20-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer tevreden over pizza Fresca. Netjes op tijd, uiterst vriendelijke medewerkers en heerlijke pizza's. Zelfs de dag erna, zijn de overgebleven stukken pizza nog heerlijk. ga vooral zo door. Wat een top concept.

, 18-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza gegeten, blijft de kwaliteit van uit eten maar dan thuis👍😃

, 14-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, smaakte goed.

, 02-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke verse pizza gegeten. Is zeker voor herhaling vatbaar

, 24-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldig lekker

, 22-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk, de kwaliteit blijft goed. ga zo door.

, 20-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gelukkig bestaat Pizza Fresca! De enige pizza bezorger met de beste kwaliteit! Geen deegballen of halgare troep, afgeleverd door op scooters racende pubers die op targets worden afgerekend. Voor mij is er maar één: Pizza Fresca!

, 18-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekkere pizza's en vooral niet vet zoals bij veel andere bedrijven waar de bodem soms doordrenkt is! en erge verse ingrediënten! Chapeau!

, 14-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!!!!!!!!

, 13-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer lekker 😊

, 13-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza’s!

, 12-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza! Goede service precies op tijd en vriendelijke bezorging.

, 10-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat jammer dat we buiten het bezorggebied gaan verhuizen. De pizza van Fresca is echt de allerbeste :)

Reactie van Pizza Fresca:Dat is inderdaad jammer voor jullie, succes met verhuizen

, 29-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helemaal top. Alles is vers. De pizza's zijn heerlijk.

, 28-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt goede pizzas!

, 27-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd top service en overheerlijke pizzas!

, 26-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Je wilt nooit meer een andere pizza als je een pizza van fresca op hebt. Altijd vers, heerlijke dunne bodem en erg vriendelijk en gezellig personeel.

, 19-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We gaan jammer genoeg buiten het bezorggebied van Pizza Fresca wonen en deze overheerlijke pizza's missen. Ze waren weer heerlijk

, 18-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten

, 14-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas de extra artisjok vergeten op de pizza. Maar foutje kan gebeuren. Het was weer heerlijk.

, 13-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere pizza, keurig op tijd geleverd. Als extra had ik voor verse rode pepers gekozen dit was helaas chillipoeder geworden. Verder miste ik wat kruiden maar deze heb ik zelf toegevoegd. Heerlijke bodem!

, 06-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top pizza met extra beleg voor de deur bereid. In geen tijden meer zo een letteren pizza gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste pizza van hellevoetsluis, geen discussie mogelijk!

, 15-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd fantastisch!

, 11-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een heerlijke pizza voor herhaling vatbaar!!!

, 04-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nergens lekkerder!

, 03-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, pizza's waren lekker warm,dank je wel.

, 26-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Overheerlijke pizza's, de lekkerste in Hellevoetsluis

, 24-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede bezorging keurig optijd. Wat betreft de 3 van de 5 sterren voor kwaliteit die ik geef is omdat ik de pizza te dik met kaas belegt vindt, hierdoor wordt de pizza onnodig te zwaar en vet. Verder lekkere pizza!

, 20-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het is wel vaak moeilijk om te reserveren omdat de site gesloten is ivm vooruit telefonisch volgeboekt. Het product is super goed waardoor je nu ver vooruit moet reserveren anders ben je te laat. Misschien is het een idee om ook op de site Vooruit te kunnen bestellen en inzichtelijk maken wanneer er nog plek is over een aantal dagen tot een week zodat je wat verder vooruit kan bestellen cq reserveren Is eerlijker ten opzichte die de site gebruiken om te reserveren. Is het proberen waart in mijn beleving. Op de pizza's is niks aan te merken alles super goed en lekker.

, 20-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk warm en vers, goeie producten gebruikt!

, 15-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De lekkerste pizza van heel zuid-Holland en omstreken....verser kan je je pizza niet bezorgd hebben

, 12-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top!

, 12-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza's smaakte weer heerlijk .

, 20-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom goede pizza's.

, 14-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza's en voor de deur gemaakt. Een aanrader!

, 24-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere pizza's! Voor de eerste keer besteld en zeker voor herhaling vatbaar!

, 19-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit en bezorging in een woord geweldig 👍🏻👍🏻👍🏻

, 19-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza's voor de deur gebakken en gloeiend heet uit de oven. Het was weer helemaal Toppie....

, 19-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!!! Lekkerste pizza's die er zijn! Geweldig concept, me zoontje is er gek op!

, 17-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Er is simpel weg geen betere pizza dan die van Fresca

, 13-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer een heerlijke pizza gehad, zoals altijd. En mooi op tijd.

, 09-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ongelofelijk goed service en kwaliteit. Top!! Ga zo door.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza's, geweldige luxe: vers, e wordt voor de deur bereid! Aardige medewerk(st)ers!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geen commentaar! Altijd goed en lekker en vriendelijk personeel

, 08-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect

, 05-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom heerlijke pizza's en op tijd voor de deur klaar gemaakt!

, 01-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals gebruikelijk lekker en optijd.

, 26-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima

, 25-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Iedere keer dat we de pizzabus Fresca laten voorrijden worden we getrakteerd op vriendelijk personeel en uitstekende pizza's. Verser dan aan je eigen voordeur gebakken kan je geen 'afhaalpizza' krijgen. Helemaal top!!

, 23-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk, de vakantie is begonnen....

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect

, 21-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het smaakte weer heerlijk en op tijd.

, 17-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beetje later maar het wachten meer dan waard?

, 05-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Na deze 1e kennismaking, waarbij de bestelling bijna een uur later werd gebracht dan afgesproken, volgt zeer waarschijnlijk geen 2e keer.

, 03-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom verrukkelijke pizza's!!

, 01-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fantastisch snel. En super lekkere pizza's

, 31-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

1 ste kennisgemaakt met pizza Fresca, echt super lekkere pizza's!! Erg leuk zo'n bus, mooi concept aardig personeel, en de pizza's waren top! Warm, vers, dunne bodem, zoals ze hem in Italië ook maken. Zeker voor herhaling vatbaar. Bedankt pizza Fresca?

, 27-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza's waren heerlijk en uiteraard heel erg warm en zijn vers voor de deur gemaakt. Dit is zeker voor herhaling vatbaar!!!

, 27-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfecte pizza's , en op de gereserveerde tijd

, 16-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd TOP!! Ik had de Italia pizza, lekker light met rucola en tomaatjes. En wat ik van groter belang vind, bij geen enkele pizzabezorging dan fresca lukt het de pizza echt nog HEET te bezorgen. Voor mij niemand anders aan mijn deur dan Pizza Fresca.

, 09-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd, heel vriendelijk

, 01-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Binnen vijf minuten voor de deur,pizza zoals gewoon weer heerlijk!!

, 01-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al meerdere keren de pizzabus langs laten komen maar de kwaliteit blijft altijd super. Personeel altijd even vriendelijk. Echt een aanrader!!

, 28-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk vers gemaakte pizza gegeten vanavond.

, 27-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk. Heb gewoon nadorst van de gorgonzola ;))

, 27-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

waren super lekkere pizza's en snel bezorgd en heel vers en warm!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Er zat weinig smaak aan

, 22-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd geweldig

, 18-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza's waren heerlijk! De online bestelling was niet helemaal goed doorgekomen. 5 minuten na ons telefoontje stond de pizzabus voor de deur. Goed opgelost!

, 17-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Verser dan vers kan bijna niet... super lekker

, 07-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was lekkerder dan normaal leek meer mozzarella op te zitten was heel lekker

, 06-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Graag via de app ook meerdere dagen vooruit te kunnen boeken. Maar ik kreeg een hele aardige sms met een bevestiging dat t zo geregeld was. Super!!

, 05-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza's !!!!!

, 01-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect op tijd, zalige pizza (zoals gebruikelijk overigens)

, 30-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza! Precies zoals het hoort!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt de moeite waard.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima op tijd, netjes bezorgd. Goede dunne bodem en zeer smakelijk. Niet te vergelijken met een "normale" thuisbezorg pizza. Merkbaar net vers gemaakt. Top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik waan me elke keer weer in Italië...heeeerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer top!

, 27-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben er weer heerlijk van genoten. Pizza Fresca is echt een aanrader????????

, 22-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekkere pizza's bij pizza fresca. Hoe vers en warm wil je ze hebben heeeeeeeeerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekend!

, 20-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten smaakte zalig en is niks op aan te merken. Alleen jammer dat ze 25 minuten later waren als gepland via het keuzevenster (had 18.30 aangeklikt)... Daarentegen hadden we wel erge honger dus waren de pizza's zo op.

, 16-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Precies op tijd, heerlijke pizza. Er bestaat simpel weg niet beter in Hellevoetsluis

, 15-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom heerlijke pizza!

, 14-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk, en eindelijk is een piza die warm was tot hij op was.AANRADER

, 10-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd geweldig

, 08-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk zoals gebruikelijk. Wel een half uurtje later voor de deur dan doorgegeven.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd erg lekker, vers en op de afgesproken tijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk weer

, 04-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fantastico! Heerlijke pizza's, mooi op tijd en voor een prima prijs voor de deur gemaakt.

, 04-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Na bestelling waren ze er erg snel. Personeel erg vriendelijk en pizza's waren heerlijk

, 04-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Margaretha viel de smaak tegen. Wel voldoende. Italia was beter

, 03-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Topkwaliteit en vriendelijke bezorging

, 30-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, en op tijd

, 30-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza's met een knapperig dunne bodem! Echt een aanrader als je een keer pizza wilt eten van goede kwaliteit en er niet de deur voor uit wilt gaan.

, 24-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk, en zo groot. Service. Prima

, 23-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer super, zoals altijd!

, 22-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vanouds topkwaliteit. Heerlijk!

, 22-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza's waren weer heerlijk!

, 19-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wordt op de afgesproken tijd geleverd. Heerlijk van smaak, mooi bruine knapperige bodem, erg smaakvol. Normaal wel eens last bij andere bezorgers van smaak versterkers, bij pizza fresca helemaal niet.

, 06-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaakte heel goed en was ruim voldoende. Vriendelijke bediening.

, 06-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza werd ong 10.minuten later bezorgd dan besteld. Was erg lekker, alleen jammer dat van 1 pizza 4 stukken aan de onderkant zwart verbrand waren.

, 26-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer super

, 26-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza's.

, 24-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super goede kwaliteit zoals we gewend zijn.

, 12-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd hebben we weer genoten van de enige echte pizza verkrijgbaar in Hellevoetsluis

, 11-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel goede pizza. Je proeft de pure smaken van de producten, en geen ongezonde e nummers e.d. Goed hoor.

, 07-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fantastisch zoals gewoonlijk

, 03-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima service en de lekkerste pizza die je hier in de omgeving kan bestellen

, 02-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer prima 1 kwartiertje te laat maar voor de rest weer prima

, 01-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd was t weer heerlijk.. Alleen soms vind ik t jammer de randen van de pizza zwart zijn dat vinden we niet zo lekker.

, 23-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza's... een echte aanrader eenmaal een pizza van pizza fresca gegeten dan wil je nergens anders meer een pizza eten.. en vriendelijk personeel

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben weer heerlijk gegeten!

, 20-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super geregeld, snelle service, heerlijk verse pizza's!

, 14-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top zaak! Kan geen andere pizzazaak tegenop.

, 14-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op de afgesproken tijd en de pizza's waren heerlijk!

, 12-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bijna cliche maar blijf in herhaling vallen: pizza's van Fresca zijn gewoon de allerbeste in Hellevoet en omstreken als je van een echte dunne Italiaanse bodem houdt met echt goeie en verse ingredienten! We f*cking love you!!

, 29-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd: heerlijk

, 19-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd waren de pizza's weer heerlijk! Netjes op tijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit uitstekend, bezorging prima

, 15-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekkere pizza en hele vriendelijk personeel

, 09-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd de lekkerste!!

, 07-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer een tijdje geleden dat ik pizza had besteld, maar hij was weer heerlijk!! :-P Ook altijd gezellig als de bus voor de deur staat.

, 07-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit TOP. BezorgIng prima. Uitstekende kwaliteit.

, 30-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Als je de lekkerste pizza uit de buurt zoekt... Bestel dan hier! Geen wachttijd, je klikt een tijd aan en komen die tijd langs je deur met een super lekkere en vooral verse pizza!

, 28-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza's zijn hier altijd superlekker maar deze keer hadden we wel een opmerking. De extra bestelde oregano op de twee pizza's Gorgonzola was nauwelijks te zien en proeven en ook de extra bestelde gorgonzola op de pizza Funghi was minimaal. Niet zoals we gewend zijn dus. Hopelijk volgende keer weer helemaal goed. Pizza's zelf blijven van fantastische kwaliteit.

, 26-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer prima alles op tijd en de pizza smaakt weer voortreffelijk

, 16-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Topkwaliteit! Onze favoriet. Mmm!

, 09-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekende en zeer smakelijke pizza's, bezorging volgens afspraak. Aanrader.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jammer dat ze het soms druk hebben bij evenementen Dan kun je pas laat nog bestellen Afgelopen weken vaak gebeurt zonde Voor de rest helemaal toppie

Reactie van Pizza Fresca:Gelukkig komt eind September bus nummer 4

, 03-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Als altijd, heerlijke verse snelle pizza

, 24-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza's en precies op tijd, gebakken door 2 enthousiaste en zeer aardige pizzabakkers. Onze complimenten.

, 17-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De beste pizza's van hellevoet! Lekker knapperige bodem met verse producten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super service en heel erg lekker.. thanx pizza fresca!!

, 30-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De gezellige bakkers, Alex en Karlijn hebben heerlijke pizza's voor ons gemaakt.

, 24-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

al meerder keren besteld, smaak en kwaliteit nog steeds van hoge kwaliteit.

, 15-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Oprijd en prima pizza!

, 15-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ontzettend lekkere pizza's, super tevreden. Wel was de bus een halfuur te laat, maar we werden netjes van te voren hiervan telefonisch op de hoogte gebracht. Dat was wel fijn.

, 10-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd weer top.

, 08-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

40 minuten te laat bezorgt

, 07-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker!! Op tijd en voor de deur gebakken, heerlijk!

, 06-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De lekkerste bezorg pizza;s die ik ooit gehad heb. Keurig op tijd bezorgd

, 03-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

15 minuten later maar de pizza's maken dat weer helemaal goed. Lekker, warm, vers.

, 02-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Duurde iets langer dan verwacht, maar ja voor zoiets lekkers wil je wel even wachten

, 26-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima pizza en vlotte bezorging! Zeker een aanrader

, 19-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke, verse pizza. Goede en gezellige service.

, 11-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd een fantastisch lekkere pizza gegeten!

, 05-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!

, 05-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd zalige en warme pizza! Gasten konden het ook waarderen! Aanrader!!!

, 28-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect

, 27-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de eerste keer besteld maar zeker niet voor het laatst. Een Pizza zoals hij moet zijn. Heerlijk!!!

, 23-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals we gewend zijn: overheerlijke pizza's. Lekker krokant. Voor ons geen andere pizza dan Pizza Fresca! ????

, 15-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke vers gemaakte pizza's. Bezorging was een kwartiertje later, niet erg voor zulke lekkere pizza's.

, 09-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza van hele goede kwaliteit. En niet vet.Ook nog eens vriendelijk personeel en goede service.

, 03-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zondag bestelling; Gezellige meiden, aandacht voor de kinderen en zoals altijd heerlijke pizza's. Top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza weer, dannis kwartiertje wachten zo niet erg

, 24-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kan maar één ding zeggen...het was weer heeeeerlijk...de service, de pizza's en de vriendelijkheid van Pizza Fresca, tot snel weer????????????

, 23-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

kort samengevat, SNEL, LEKKER, EN WARM

, 22-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was héérlijk!

, 21-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima pizza, bezorging was wat aan de late kant. Met alle eerdere goede ervaringen is dat natuurlijk vergeven.

, 13-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De kinderen hebben genoten was heerlijk. Alleen jammer als het je 1e x is weet je niet precies wat de bedoeling is. Bellen ze aan? Grote pizza? Dat soort dingen. Maar zeker voor herhaling vatbaar

, 12-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza's helemaal top!!! Besteld via de app, Alleen vind ik het jammer dat je eerst een product moet selecteren en dan pas kunt zien of de bus beschikbaar is of bezet, Dit zou prettig zijn als je dit gelijk kon zien in de app. Zeker als je een grotere bestelling hebt met extra toppings en dan blijkt de bus volledig bezet te zijn. Verder alles perfect ga zo door ????

Reactie van Pizza Fresca:Hartelijk dank voor de tip. We zullen het direct aanpassen.

, 11-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging altijd vrolijk en keurig verzorgd

, 11-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ze waren lekker knapperig en lekker pittig

, 07-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging. Lekkere pizza.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Duidelijke site en eenvoudig te bestellen. Heerlijke pizza's !

, 26-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd heerlijke pizza en op tijd bezorgd. Niets is teveel.

, 26-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza's . Met veel en vers beleg. Een echte traktatie voor de echte pizza liefhebber.

, 20-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza's

, 14-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor het eerst sinds ik hier besteld echt slechte kwaliteit gekregen Pizza was koud! Sterk het idee dat de pizza opgewarmd was, de randen waren echt koud! Niet gewend van Fresca!

Reactie van Pizza Fresca:helaas lukt het niet u te bellen....klopt het nummer wel? We komen u zeker tegemoet!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza's zoals altijd en netjes optijd ondanks het weekend????

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekkere pizza

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helemaal top weer!

, 31-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik blijf in herhaling vallen maar Fresca is voor ons de allerbeste allerlekkerste! Echte pizza zoals die hoort te zijn. Wij hebben weer onze vingers afgelikt.

, 22-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima

, 16-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke Italiaanse pizza! Ook precies op tijd

, 14-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Als altijd heerlijk

, 12-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel , goed, lekker en heet geleverd super

, 06-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima Pizza, prima service

, 06-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

was weer erg lekker, prima op tijd aan de deur!

, 05-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd uitstekende pizza's en dito bezorging! Perfect.

, 02-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza en een klantvriendelijke bezorging. Fijn dat je de pizza's ruim van tevoren op tijd kunt bestellen. Ook fijn dat je direct kan betalen. Wij hebben heerlijk gegeten!

, 02-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed!

, 23-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza, vers bereid en op de afgesproken tijd afgeleverd. Prima service

, 15-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd keurig op tijd en weer genoten van de lekkere pizza's. Tot de volgende keer!

, 14-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ondanks dat 2 pizza's geen champignons hadden. Hebben we weer voortreffelijk gegeten. De smaak en presentatie zijn altijd héél goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De opgegeven bezorgingstijd was 19.15 uur. De wagen kwam 30 minuten later. Toen moesten de pizza's nog bereid worden. Een mededeling was wel fijn geweest zijn.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldige service! We hebben gesmuld ook van de extra pizza.

, 27-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij bestellen met enige regelmaat heerlijke pizza's bij Pizza Fresca. Nooit een beoordeling gegeven, want geen bericht is goed bericht. Vandaag vielen de pizza's een beetje tegen. Een beetje smakeloos. Het leek wel alsof er iets onbrak. Zout in het deeg? Kruiden vergeten? Andere kaas? De pizza's waren gewoon niet zo smaakvol als anders.

Reactie van Pizza Fresca:Wij hebben deze week een experiment gehad met een ander meel type. Helaas is dit geen succes geweest, meerdere mensen hebben dit laten weten. Vanaf vandaag gebruiken we weer het oude vertrouwde recept! Bij de volgende bestelling zullen we u tegemoet komen met onze overheerlijke pizza's.

, 26-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd genoten van een heerlijke verse pizza

, 23-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

de bestellingen welke in de loop van de tijd heb mogen plaatsen zijn keurig en warm geleverd. Ook de verwachte levering is goed Ga zo door

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Precies op tijd Vers en heet En heerlijk op smaak Dank u vriendelijk

, 13-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De lekkerste pizza's van Hellevoetsluis en ver daar buiten!

, 31-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

ALTIJD ERG LEKKER!! BEDANKT

, 27-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

gewoon heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker en snel. Echt erg leuk om je pizza voor de deur te laten maken.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bus was een beetje aan de late kant, maar de pizza's waren zoals altijd weer heeeeerlijk!! :-P Geen enkele andere bezorgde pizza overtreft de vers voor de deur gebakken Pizza Fresca pizza's!

, 23-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super service En harstikke lekkere pizza's

, 22-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten. De pizza was heet. Bestel je een pizza elders dan is die al lauw als je hem thuis hebt. Dit doen we zeker nog eens!

, 22-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dit is zoals pizza bedoeld is! Wij zijn fan van het eerste uur, Fresca is de allerlekkerste van Voorne Putten.

, 13-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk

, 06-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker, vriendelijk en heel gemakkelijk

, 04-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza's, en vers voor de deur gemaakt!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De lekkerste pizza's die wij ooit gegeten hebben! Nooit geen diepvries pizza meer!

, 24-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfecte pizza! Alsof je in een echte pizzaria zit, ......maar dan thuis.

, 24-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ze waren weer prima hoor.

, 21-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza's waren voortreffelijk en de bezorging prima in orde